ΔΗΜHΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ: “Οφειλόμενη τιμή στον Αλέξανδρο Γουλανδρή.”
Παραδόθηκε στο Δήμο Άνδρου η προτομή του Αλέξανδρου Γουλανδρή, έργο του γλύπτη Πραξιτέλη Τζανουλίνου.

Goulandris30a
Η προτομή, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου, Δημήτρη Λοτσάρη με την οικογένειά του, θα τοποθετηθεί στην Πλατεία Γηροκομείου μετά από ειδική τελετή που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2024.

Goulandris96
Η οφειλόμενη τιμή σε έναν από τους μεγαλύτερους ευεργέτες της Άνδρου, αποτελεί πρόταση και πρωτοβουλία του Δημάρχου, Δημήτρη Λοτσάρη που έκανε και την ακόλουθη δήλωση:
“Ο Αλέξανδρος Γουλανδρής, άνθρωπος με αγάπη για την Άνδρο μας, πατριώτης με όλη τη σημασία της λέξης, πρέπει να τιμηθεί όπως του αξίζει.
Η τοποθέτηση της προτομής του στη Χώρα, στην Πλατεία Γηροκομείου, που έχει προγραμματιστεί (σε συνεννόηση με την οικογένειά του) μέσα στο καλοκαίρι, είναι μια οφειλόμενη τιμή.
Εύχομαι και ελπίζω να αισθάνονται όλοι το μέγεθος και την ανάγκη αυτής της οφειλόμενης τιμής προς τον Αλέξανδρο Γουλανδρή.
Παρά την προσπάθεια κάποιων να βυθίζουν διαρκώς την Άνδρο στην τοξικότητα, εγώ ξεκίνησα και θα συνεχίσω έχοντας ως στόχο να προσφέρω θετικό έργο, να εκπέμπω ένα θετικό μήνυμα.
Το εννοώ απόλυτα, το έκανα και θα συνεχίσω να το κάνω πράξη.
Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους. Υγεία, χαρούμενες στιγμές και όμορφες μέρες σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε οικογένεια.’’

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρονιάρες Μέρες και ο απερχόμενος δήμαρχος συνεχίζει τα Μεγάλα ΚΟΎΦΙΑ ΛΌΓΙΑ.

  2. Πολύ τοξικό το σχόλιο και η εν γένει συμπεριφορά του κι ας υποκρίνεται πως ενδιαφέρεται για ενότητα και του φταίνε οι άλλοι.

  3. Τα άτομα χωρίς παιδεία , συμπεριφερονται με αυτόν τον προκλητικό και αλαζονικό τρόπο.

  4. Τα δείγματα γραφής και συμπεριφοράς ΆΛΛΑ ΈΧΟΥΝ ΔΕΊΞΕΙ. Η Στραβή Περπατησια Δεν Αλλάζει .Πράσινα Λόγια του Αέρα .
    Το Θράσος Έχει Ξεπεράσει Κάθε Όριο.
    Ντροπή, Ντροπή ,Ντροπή !@€%&?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.