ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: ‘’ 25.500 ευρώ από το Δήμο Άνδρου με συνοπτικές διαδικασίες για τη φιλοξενία άσκησης αλλά δεν περισσεύουν λεφτά για γιατρούς και εκπαιδευτικούς που πρέπει να έρθουν στο νησί.’’
Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
‘’ Με συνοπτικές διαδικασίες και άρον άρον ο κ.Σουσούδης επέβαλε και πήρε απόφαση στη Δημοτική Επιτροπή προκειμένου να χρηματοδοτήσει ο Δήμος με 25.500 ευρώ την ‘’άσκηση πεδίου διαχείρισης μαζικού τροχαίου συμβάντος’’., που διοργανώνεται από το ΕΚΑΒ και που θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από κρατικό φορέα.
Την ίδια στιγμή, αποκαλύφθηκε ότι μέλη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας δεν είχε ιδέα για τη διοργάνωση , δεν συμμετείχε στο παραμικρό στην προετοιμασία της και ούτε είχε γίνει κάποια προεργασία.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα κορυφαίο ζήτημα αλλά και ερώτημα: ποιες είναι οι προτεραιότητες του Δήμου σε ότι αφορά στη χρηματοδότηση δράσεων και ποιος τις προσδιορίζει .
Για την παράταξή μας προτεραιότητα είναι η χρηματοδότηση γιατρών και εκπαιδευτικών που θα έρθουν να υπηρετήσουν στην Άνδρο.
Πηγή:Μαζί για την Άνδρο



















