UKKA LELLE και πάλι στην Άνδρο Το καλοκαιρινό μελτέμι στέκεται πηγή έμπνευσης για την UKKA LELLE που πέραν των εκθαμβωτικών κοσμημάτων έρχεται φέτος να δώσει την αύρα του Αιγαίου και στα αξεσουάρ σπιτιού.  Καλή επιτυχία!

Το δελτίο τύπου της έκθεσης

Η UKKA LELLE, έρχεται στην Άνδρο, πιστή στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού της!

Από τις 24 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου, το ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ στη Χώρα της  Άνδρου μεταμορφώνεται σε έναν εκθεσιακό χώρο γεμάτο χρώμα & καλοκαιρινή αύρα με την συλλογή ΜΕΛΤΕΜΙ  και την νέα πρωτοεμφανιζόμενη  κατηγορία “Home Accessory”.

Περπατήστε ανάμεσα σε κομψά κοσμήματα & αξεσουάρ, όλα φτιαγμένα με μεράκι και υλικά υψηλής ποιότητας.

Ανακαλύψτε ιδέες που θα απογειώσουν το επόμενο τραπέζι η πάρτι που ονειρεύεστε. 

Γεννημένη από την αύρα του Αιγαίου, η νέα συλλογή “Home  Accessory” ξεκινάει το ταξίδι της από την Άνδρο.  Εμπνευσμένη από την ομορφιά του νησιού, η συλλογή αποτυπώνει την αυθεντικότητα και τη γαλήνη του, προσφέροντας μοναδικά κομμάτια που θα σας ταξιδέψουν νοερά στις Κυκλάδες.

Η συλλογή “Home Accessory” περιλαμβάνει ότι χρειάζεται για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα στο επόμενο τραπέζι, είτε με την οικογένεια είτε με τους φίλους σας .

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, χαρίζοντάς σας την ευκαιρία να χαθείτε στον κόσμο της UKKA LELLE και να βρείτε το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας.

Μην χάσετε αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις νέες συλλογές της UKKA LELLE και να ζήσετε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στην πανέμορφη Άνδρο!

Καθημερινά 10:00 – 14:00 & 18:30 – 21:30 – ukkalelle.com/en/”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.