Έπεσα για να κολυμπήσω
κι άφησα την καρδιά μου πίσω

Άφησα την καρδιά μου χάμω
σαν το κοχύλι μας στην άμμο 

Ο. Ελύτης

Αυτή την χαλαρότητα του καλοκαιρινού ήλιου στο κελάρισμα των κυμάτων, προσφέρει το copper beach bar στους επισκέπτες του καθώς αντικατοπτρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει την προθυμία, την διάθεση και την αισιοδοξία στη ζωή των ανθρώπων που το “τρέχουν”. Δικαίως λοιπόν μεγάλα ειδησεογραφικά site αναφέρονται σε αυτό. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

Χαλκολιμνιώνας: "Έπεσα για να κολυμπήσω κι άφησα την καρδιά μου πίσω"

Στο Copper Beach Bar γίνεται κάτι το φανταστικό και μοναδικό. Ο χρόνος παύει να τρέχει, τα προβλήματα εξαφανίζονται, και η γαλήνη με την ευτυχία τρυπώνουν στην καρδιά. Βρίσκεται στην παραλία Χαλκολιμνιώνα της Άνδρου, με τα καταγάλανα νερά που σε αγκαλιάζουν και σε δροσίζουν….

Χαλκολιμνιώνας: "Έπεσα για να κολυμπήσω κι άφησα την καρδιά μου πίσω"

flash: Ο Χαλκολιμιώνας αποτελείται κυρίως από άμμο και είναι περιτριγυρισμένη με βράχια ιδανικά για ψάρεμα. Από την αμμουδιά μπορείς εξάλλου να χαζέψεις τα πλοία της γραμμής. Περνούν μακριά ενώ στο βάθος όταν ο καιρός είναι καλός διακρίνονται η Τζιά, η Σύρος και η Γυάρος. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και δροσερά ενώ οι παραθεριστές μπορούν να ξεδιψάσουν από την παρακείμενη καντίνα.

Χαλκολιμνιώνας: "Έπεσα για να κολυμπήσω κι άφησα την καρδιά μου πίσω"

newsit: Όλες αυτές οι εικόνες, μαζί με τον ήχο του κύματος, μας θυμίζουν πόσο όμορφος είναι ο κόσμος και πόσο πολύτιμο δώρο είναι η ζωή.

Το Copper Beach Bar – στην παραλία Χαλκολιμνιώνα – είναι μια γεύση παραδείσου, πολύ κοντά στην Αθήνα, προσφέροντας μια εύκολη απόδραση από την καθημερινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.