“Στις 18 Αυγούστου 2024 έγιναν η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2024-26.

Για το Δ.Σ. εξελέγησαν οι εξής κατά σειράν  ψήφων:  Νικόλαος Κυριαζής, Αντώνιος Μαργέτης, Ανθή Κουτσούκου, Αικατερίνη Κουλουρίδου-Μαρκουίζου, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Στυλιανός Μαργέτης και Λουσνιάρι Κλοντιάν. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Χριστίνα Ραΐση-Μανάλη, Δωροθέα Μαρκούλη, Αργυρώ Βαλμά.

Ακολούθως έγινε συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Νικ. Κυριαζής, Πρόεδρος Αντ. Μαργέτης, Αντιπρόεδρος Αικ. Κουλουρίδου-Μαρκουίζου, Γραμματέας Ανθή Κουτσούκου, Ταμίας, Κλοντιάν Λουσνιάρι, εκπρόσωπος του Δ.Σ. στα Αποίκια Δημ. Ζωγραφάκης, Μέλος Στυλ. Μαργέτης, Μέλος”.

Καλή επιτυχία στο νέο συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.