Συνάντηση με τον σύλλογο Φίλων της ΠυροσβεστικήςΗ συνάντηση γνωριμίας και ευχαριστιών έγινε με πρωτοβουλία του συλλόγου των φίλων της Πυροσβεστικής. Κάποιων ανθρώπων που θέλουν να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και να “συμπληρώσουν” την κρατική μέριμνα. Κάθε προσπάθεια είναι για το καλό.

Δελτίο τύπου Συλλόγου

Συνάντηση με τον σύλλογο Φίλων της Πυροσβεστικής

Ο Σύλλογός μας την Τρίτη 20/08/2024  πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωσή του, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσε πολλούς φίλους, μέλη και υποστηρικτές του έργου μας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για να γίνει μια αναδρομή στα πεπραγμένα του συλλόγου μας, αναδεικνύοντας τις σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει με στόχο την προαγωγή των σκοπών μας.

Συνάντηση με τον σύλλογο Φίλων της Πυροσβεστικής

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα μέλη μας, τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους φίλους που με την αδιάλειπτη στήριξή τους ενισχύουν το έργο μας. Η παρουσία τους δεν ήταν μόνο τιμή για εμάς, αλλά και πηγή έμπνευσης και δύναμης να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος.

Συνάντηση με τον σύλλογο Φίλων της Πυροσβεστικής

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία της Επάρχου Άνδρου, κας Άννας Βρεττού, της Αντιδημάρχου κας Άννας Βολίκα, της τοπικής Προέδρου Μπατσίου, κας Σοφίας Τουντασάκη, του πρώην Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κου Ιωάννη Καπάκη καθώς και των δημοτικών συμβούλων, κ. Αλέξανδρου Αυγουστίνου, κ. Θωμά Κυριάκου και κας Ιωάννας Σαραβάνου.

Συνάντηση με τον σύλλογο Φίλων της Πυροσβεστικής

Σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ Άνδρου, κ. Κωνσταντίνου Αυγέρη και κ. Αντώνη Περτέση, καθώς και του προέδρου του ΣΕΔΑ, κ. Νίκου Χαζάπη, που συνοδευόταν από μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου. Η παρουσία όλων αυτών των εκλεκτών προσκεκλημένων μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια, ενισχύοντας το αίσθημα της συλλογικότητας και της συνεργασίας που μας χαρακτηρίζει.

Συνάντηση με τον σύλλογο Φίλων της Πυροσβεστικής

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, και όλους όσους παρευρέθηκαν. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της βραδιάς και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αφοσίωση.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που με πολύ κόπο και χρόνο μεταμόρφωσαν πραγματικά τον χώρο της εκδήλωσης και έκαναν αυτή τη βραδιά επιτυχημένη. Ευχαριστούμε πολύ Ali, Pam, Mark, George, Βασίλη, Νίκο, Ευαγγελία, Έμη, Jullia, Dianna, Dean, Άγγελο.

Με εκτίμηση, 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.