Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά

Είναι από εκείνες τις εικόνες που παραπέμπουν στο παλιό ελληνικό καλοκαίρι, όταν οι άνθρωποι πήγαιναν στο ξωκλήσια, φορούσαν και μια ζακέτα για το μελτέμι που δρόσιζε λίγο παραπάνω, έπαιρναν άρτο στην χαρτοπετσέτα για τον πρωινό καφέ. 

Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά

Η περιγραφή του Στέλιου Βαρθλομαίου “βγάζει” κάτι από αυτά τα ελληνικά καλοκαίρια πριν τα σαρώσει ο αέρας του “πολιτισμού”… Απόγευμα παραμονής της Αγίας Παρασκευής.

Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά

Γράφει ο Στέλιος:  “Στο γραφικό ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή του Ελληνικού για τους Καππαριανούς “Λινκό” έγινε η θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασιας προς τιμήν της Αγίας.Πολλοί πιστοί χωριανοί και επισκέπτες παρακολούθησαν με ευλάβεια την τέλεση της θείας Λειτουργίας από τον παπα -Γιώργη. Στο τέλος ακολούθησαν κεράσματα και ευχές στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας, καθώς καφές με πλούσιο μπουφέ προσφέρθηκε στο ειδυλλιακό σπίτι του γνωστού σε όλους μας σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, κατοίκου Πλάκας και Ελληνικού Φεστιβάλ! 

Ευχές όλων μας του χρόνου να ξαναβρεθούμε και πάλι μαζί.

Στέλιος Βαρθολομαίος

Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά Παραμονή Αγίας Παρασκευής στην Καππαριά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.