Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008 στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Άνδρου, πραγματοποιήθηκε η 9η μαθητική συναυλία των μαθητών του Στούντιου Μουσικής Σούπερτ, που έχει γίνει πλέον ετήσιος θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Άνδρου. Στην συναυλία έλαβαν μέρος με έργα για κιθάρα και πιάνο οι μαθητές της σχολής κατά σειρά εμφανίσεως:

Στέλλα Χέλμη, Ιωάννης Σκόρδος, Λεωνίδας Χέλμης, Ελένη Χαλβατζή-Δεριτζιώτη, Θανάσης Χαλβατζής-Δεριζιώτης, Γιάννης Πανταζής, Κατερίνα Μάστορη, Λευτέρης Τρανάκος, Γεωργία Ρήγα, Λία Στρατή, Μένια Σπυριδωνοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαννίση, Αυγουστίνα Μάστορη, Νικολίνα Γιαννίση, και στο τέλος όλα τα παιδιά μαζί έπαιξαν ένα πολύ γνωστό χριστουγεννιάτικο γερμανικό τραγούδι.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο αγαπητός σε όλους μας πατήρ Ιωάννης Στάμος, που συνεχάρη τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους (τους Μάριον και τον Βόλφ Σούμπερτ), ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και με πολύ ωραία λόγια επισήμανε την ωφέλεια της μουσικής για τον άνθρωπο, ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.