Σας ενημερώνουμε ότι με το υπ΄αριθμ.20663/8.1.09 γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων κατέθεσε το ποσό των 200.000€ ως προκαταβολή της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την διαπλάτυνση της επαρχιακής οδού Σταυροπέδας – Όρμου Κορθίου (Τμήμα Αϊπάτια – Όρμου Κορθίου).

Συνεπώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία  ανάληψης του ποσού που αναλογεί σε καθέναν είτε με αναγνώριση δικαιούχων με δικαστική απόφαση για ποσό άνω των 1700€ ή με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και αίτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για ποσά μέχρι 1700€.

Συν το χρόνο θα παρακατατεθεί και το υπόλοιπο ποσό των 186.000€ περίπου για το οποίου περιμένουμε έγκριση από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Μετά από αυτά σας ενημερώνουμε ότι επίκειται η έναρξη των εργασιών και στο υπόλοιπο τμήμα της οδού Αϊπάτια Όρμος και καλούνται οι παρόδιοι ιδιοκτήτες να απομακρύνουν κάθε εμπόδιο ή αποσύρουν ότι ωφέλιμη εγκατάσταση κινητή, ακίνητη έχουν εκεί και βεβαίως ζώα και καλλιέργειες.

              Ο Επαρχος Ανδρου
Ιωάννης Μαλταμπές

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.