«Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα για την τουριστική αγορά της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από την αγορά της Φιλανδίας, όπως φάνηκε κατά τη διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης MATKA , μιας από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Βόρειας Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας  από15 έως18 Ιανουαρίου 2009 .

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προωθώντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, τον ΕΟΤ, τους ΟΤΑ, και τους φορείς Τουρισμού θα συνεχίσει  με προγραμματισμό και στόχευση σε «ώριμες» αλλά και σε «αναδυόμενες» τουριστικές αγορές τη συμμετοχή της σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα λάβει μέρος στις ακόλουθες τουριστικές εκθέσεις: 29 Ιαν.-1 Φεβρουαρίου 2009 (FESPO) ΖΥΡΙΧΗ, 6-8 Φεβρουαρίου 2009 (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ) ΠΑΤΡΑ, 19-22  Φεβρουαρίου 2009 (ΒΙΤ) ΜΙΛΑΝΟ, 11-15  Μαρτίου 2009 (ΙΤΒ) ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 18-21  Μαρτίου 2009 (MITT) ΜΟΣΧΑ, 19-22  Μαρτίου 2009 (LE MONDE A PARIS), ΠΑΡΙΣΙ, 7-10 Μαίου 2009 (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ) ΑΘΗΝΑΕπιπλέον, και για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα στηρίξει και θα χρηματοδοτήσει συμμετέχοντας παράλληλα στα πλωτά σεμινάρια (22 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2009) που θα πραγματοποιηθούν σε πέντε (5) χώρες (Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Σλοβακία) και σε οχτώ (8) Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Ντίσελντορφ, Κολωνία, Φρανκφούρτη, Βιέννη, Μπρατισλάβα και Βουδαπέστη).Τέλος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει τη διαφήμιση του τουριστικού προϊόντος της, μέσω του Διαδικτύου στην ιστοσελίδαwww.dreamislands.gr και εντός των ημερών αναμένεται η παραλαβή νέων εκδόσεων και νέου ηλεκτρονικού και έντυπου υλικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.