Λίγο μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας παρέχει το οδικό δίκτυο της Άνδρου ύστερα από την τοποθέτηση από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. και το Επαρχείο Άνδρου περίπου 5,5 χιλιομέτρων στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου, ιδιαίτερα στους δρόμους Μενήτων, Στραπουριών, Λειβάδια, Πανάχραντος,  ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση τόσο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά και εντός των μεγάλων οικισμών.

«Για την πλήρη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας των διερχομένων οχημάτων στην Άνδρο απαιτούνται ακόμα 35 χιλιόμετρα στηθαίων ασφαλείας σύμφωνα με μελέτη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών – ανέφερε ο Έπαρχος Άνδρου κ. Ιωάννης Μαλταμπές – και ευελπιστούμε ότι μέσα στην προσεχή τριετία θα έχουν τοποθετηθεί. Όσον αφορά στον τομέα της διαγράμμισης είμαστε τα τελευταία χρόνια πολύ ευχαριστημένοι διότι σχεδόν όλο το πρωτεύον οδικό δίκτυο έχει διαγραμμιστεί».

Επίσης στο πλαίσιο της εξασφάλισης της ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων έγινε καθαρισμός των χαντακιών και κοπή κλαδιών των δέντρων που εμπόδιζαν στην κυκλοφορία των οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.