Μια νέα ιστοσελίδα γεννήθηκε στο χώρο του διαδικτύου…

Δεν είμαστε αιθεροβάμονες, ελπίζουμε όμως ότι θα συμβάλουμε στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των γεγονότων στην πραγματική τους διάσταση. Ξεκινώντας το σεργιάνι μας στο internet βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα μεγάλο τοπικό πρόβλημα.

Δεν είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός μια ανεξέλεγκτη χωματερή να ρυπαίνει το περιβάλλον, όμως είναι παγκόσμια πρωτοτυπία το ότι για χρόνια βρίσκεται σε αρχαιολογικό χώρο μεγάλης σημασίας , του 4500π.χ.

Το πλέον απίστευτο μάλιστα είναι πως ύστερα από αφόρητες πιέσεις και δικαστικές μάχες, αυτή τη φορά θέλουν να τη μεταφέρουν πάνω στον υδάτινο πλούτο του νησιού για να συνεχίσουν την καταστροφή τους. Κάποια σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης και γενικότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Ευχαριστούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.