Κατατέθηκε  στη Βουλή από τους υπουργούς Εσωτερικών και Εξωτερικών το σχέδιο νόμου  «Άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές από τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο εξωτερικό».

Με αυτό το σχέδιο νόμου η κυβέρνηση εκπληρώνει τη δέσμευσή της προς του απόδημους Έλληνες για την παροχή δικαιώματος ψήφου, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα  να έχουν τον επιβαλλόμενο, θεσμικά, πολιτικό λόγο για τα τεκταινόμενα στη Χώρα τους. Το σχέδιο νόμου για την ψήφο των αποδήμων, εφόσον ψηφισθεί με την απαιτούμενη πλειοψηφία, θ’ αποτελέσει τον εκτελεστικό νόμο του άρθρου 51 παρ. 4 του Συντάγματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.