«Η τεράστια υποσκαφή στον βόρειο προβλήτα του λιμανιού του Γαυρίου αποτελεί πονοκέφαλο για τους Ανδριώτες. Ειδικότερα, λόγω της πολυχρησίας του και των εισόδων εξόδων των πλοίων κάτω από τη τσιμεντένια πλατεία του, έχει σχηματιστεί μια σπηλαίωση που ανησυχεί τους τοπικούς φορείς.

Πρέπει άμεσα να προχωρήσουν τα έργα επιδιόρθωσης του προβλήτα, ειδικά τώρα που περιμένουμε τους επισκέπτες του Πάσχα. Πρέπει να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ελπίζω να προχωρήσουν σύντομα οι καταγραφές από το Λιμενικό Ταμείο και να μην περιμένουμε να περάσουν έξι μήνες για να ολοκληρωθούν οι επιδιορθώσεις», τόνισε ο Έπαρχος Άνδρου, Ιωάννης Μαλταμπές σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι της Άνδρου.

Το Επαρχείο Ανδρου με επιστολές του προς το Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου επισημαίνει την επικινδυνότητα και ζητάει τις άμεσες ενέργειές του Ταμείου «διότι η συνέχιση του αποκλεισμού του λιμένα θα επηρεάσει στην εύρυθμη εκτέλεση των δρομολογίων των Ε/Γ–Ο/Γ πλοίων και μάλιστα ενόψει της αυξημένης επιβατικής κίνησης του Πάσχα».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.