Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δράσεις της, στον τομέα της καινοτομίας, ολοκληρώνει το έργο «Δικτύωση Νησιών του Νοτίου Αιγαίου» το οποίο είχε βραβευτεί στο πλαίσιο της προκήρυξης για τα Πρότυπα Καινοτόμα Σχέδια Ανάπτυξης (Π.Κ.Σ.Α).

Ολοκληρώθηκαν και παρελήφθησαν οι εξής επτά (7) μελέτες μεταξύ των οποίων και η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ δημου κορθιου προϋπολογισμού 43.200,00 €

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου περιελήφθη στις δεκατρείς προτάσεις που επιλέχθηκαν ως πρότυπες και βραβεύτηκαν διότι προωθούν τις πιο καινοτόμες  – ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες ιδέες. Συγκεκριμένα τα ευρυζωνικά δίκτυα και υπηρεσίες είναι αυτά που εγγυώνται σε κάθε εποχή την απρόσκοπτη και διαφανή πρόσβαση όλων των πολιτών στην πληροφορία και τα συστήματα επικοινωνίας, για την εκπλήρωση των αναγκών τους. Ιδιαίτερα στα μικρά νησιά του Νοτίου Αιγαίου αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία προκειμένου να αρθούν τα μειονεκτήματα που σχετίζονται με τη νησιωτικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.