«…αναφορικά με την περιοχή Μεταλλείων Αγίου Πέτρου Γαυρίου Ανδρου σας γνωρίζουμε ότι η υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εν λόγω έκτασης θα κριθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Δημοσίων Κτημάτων στο οποίο μετά την έκδοση των αρ. 34/2001 και 74/2001 γνωμοδοτήσεών του επανεισήχθη η υπόθεση προκειμένου να αντιμετωπισθεί το θέμα με την καταγραφή ως δημοσίας έκτασης 16.000 στρεμμάτων στο οποίο και εκκρεμεί.

Οσον αφορά τον προσδιορισμό της συζήτησης της εν λόγω υπόθεσης στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Δημοσίων Κτημάτων σας πληροφορούμε ότι το αίτημα του Επάρχου Ανδρου για την επίσπευση της συζήτησης της εν λόγω υπόθεσης καθώς και την παράστασή του κατά την σχετική συζήτηση και την κατάθεση σχετικού υπομνήματος, με σχετικό έγγραφό μας που του κοινοποιήθηκε, διαβιβάστηκε στον πρόεδρο του πιο πάνω συμβουλίου, για να ενεργήσει στα παραπάνω λόγω αρμοδιότητας».

Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών
Αντώνιος Μπέζας

Η σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγα και το αίτημα του Επάρχου κ. Μαλταμπέ φαίνεται πως δεν έπεσαν σε «κουφά» αυτιά. Να δούμε λοιπόν τι θα γίνει…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.