Γιορτή Λεμονιού – Μ. Σάββατο μεσημέρι από 11.00 – 15.00: Όπως κάθε χρόνο στην αυλή του Μουσείου στο Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη. Παραδοσιακά γλυκά και λεμονάδες  φτιαγμένα από τις  Ανδριώτισσες που  ξέρουν να κρατούν την παράδοση. Είσοδος Ελεύθερη.

Μ. Σαββατο: Αναστάσιμο δείπνο 24:00: Απίθανες γευστικές αναστάσιμες δημιουργίες στην κατανυκτική  ατμόσφαιρα του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης, στο Παλιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη που χρονολογείται από τις αρχές του 1900 και βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο. Τιμή 45 € / άτομο με κρασί.

Κυριακή του Πάσχα – Κυριακάτικο πρωινό: Μπορείτε να απολαύσετε ένα διαφορετικό ανδριώτικο πασχαλιάτικο πρωινό με μυρωδάτα τσουρέκια, τοπικά τυράκια, γλυκά και κόκκινα αυγά έτοιμα για τσούγκρισμα στην αίθουσα Πανόραμα. Το σκηνικό μοναδικό ολόγυρα στους λόφους, πανέμορφα χωριά, η Χώρα και η θάλασσα απλώνεται μπροστά σας….

Ανδριώτικη Πασχαλιά, μεσηµέρι από 13.00 Κυριακή του Πάσχα: Γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου με σούβλες, λαμπριάτες και λοιπές… ανδριώτικες γεύσεις με παραδοσιακή μουσική και χορό. Τιμή 35€ /  άτομο με κρασί

Κυριακή βράδυ: Pasta Party: Γεύσεις και Χρώματα. Πρωταγωνιστής φυσικά η Ανδριώτικη αστακομακαρονάδα φτιαγμένη με «μυστικό» παραδοσιακό τρόπο και άλλες μακαρονάδες… Στην αίθουσα Πανόραμα με πανοραμική θέα της Χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.