Το Σάββατο 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Χώρα της Άνδρου ο ετήσιος χορός της Ν. Δ. Η συμμετοχή του κόσμου, των φίλων και των μελών ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με κάθε προηγούμενη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού, ο γεν. γραμματέας της περιφέρειας κ. Κόκκινος Χαράλαμπος, ο πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Κυκλάδων κ. Χρήστος Καφτηράνης, ο περιφερειάρχης κ. Πινιώτης Κώστας, η τομεάρχης κ. Μιχοπούλου Μαρία και οι τρεις δήμαρχοι της Άνδρου κ. Βάμβουκας Εμμ., κ. Κυριάκος Θ. , κ. Γλυνός Ι. .Σύσσωμο φυσικά και το Δ.Σ. της Τ.Ο. με την πρόεδρο κ. Ταουσάνη Ουρανία και τα μέλη κ. Βαρούτη Ουρανία, κ. Σαμιωτάκη Γ. ,κ. Καραουλάνη Ε. ,κ. Μαγουλά Κ. και κ. Σπέρτο Ι. .

Στο χαιρετισμό του ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στα έργα που έγιναν στο νησί επί ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Η Ανδρος μετά από αρκετά χρόνια απραξίας και αδιαφορίας από το ΠΑΣΟΚ μπήκε  στο επίκεντρο της ανάπτυξης .Συνολικά η χρηματοδότηση για έργα και δράσεις στο νησί της Άνδρου μέσα από τα χρηματοδοτικά προγράμματα ΠΕΠ Ν. Αιγαίου και ΘΗΣΕΑΣ ξεπερνούν τα 25 εκ. ευρώ. Κατοχυρώσαμε τη νησιωτικότητα στο σύνταγμα με απόν το ΠΑΣΟΚ. Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κορθίου. Βελτίωση οδού  Αϊπάτια-Κόρθι. Αποχέτευση Κορθίου. Τουριστικό καταφύγιο Μπατσίου. Αλιευτικό καταφύγιο Χώρας Άνδρου. Αλιευτικό καταφύγιο Κορθίου Άνδρου. Δύο γήπεδα 5×5 ποδοσφαίρου Υδρούσας. Ένα γήπεδο 5×5 Χώρας Άνδρου. Κατασκευή εισόδου Χώρας Άνδρου. Υπογειοποίηση Δ.Ε.Η. Χώρας Άνδρου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.