Ευχαριστήριο

Η διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άνδρου ευχαριστούν την Νομαρχία Κυκλάδων, τον Νομάρχη Κο Μπάϊλα, τον Έπαρχο και τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου για την οικονομική στήριξη των έργων βελτίωσης κτιριακών υποδομών τα οποία πραγματοποιούνται στο ΚΥ Άνδρου.

Συγκεκριμένα:

  1. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αλλαγής ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης στο ΚΥ. Το έργο αυτό ήταν επιβεβλημένο και υψίστης σημασίας καθόσον αφορά τη δημόσια υγεία. Η δαπάνη του έργου ανήλθε στο ποσό των 20.000€
  2. Ολοκληρώθηκε η οικονομοτεχνική μελέτη που αφορά έργα κτιριακής βελτίωσης (επισκευή περιμετρικού στηθαίου, στεγανοποίηση ταράτσας, βαφή εξωτερικά και εσωτερικά του ΚΥ, αλλαγή κουφωμάτων και βαφή όλων των υπολοίπων).

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την πολιτεία και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την δωρεά ενός σύγχρονου ασθενοφόρου προς το ΚΥ. Άνδρου.

Επισημαίνεται ότι καρποφόρησε η πολυετής προσπάθεια για την αλλαγή του ακτινολογικού μηχανήματος. Το νέο ακτινολογικό μηχάνημα εγκαταστάθηκε από ειδικό συνεργείο της αναδόχου εταιρείας και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Συγχαίρουμε τον Ανδριώτη Θρασύβουλο Ραίση Πρόεδρο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων του Νομού Κυκλάδων καθώς και τα μέλη της Άνδρου του ιδίου Συλλόγου για την ευγενική δωρεά προς το ΚΥ Άνδρου ποσού 5.000€. Με τα χρήματα αυτά τοποθετήθηκαν 45 νέας τεχνολογίας φωτιστικά καθώς ανακαινίστηκε και επισκευάστηκε ο χώρος του ακτινολογικού, έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις προδιαγραφές του νέου μηχανήματος.

Με την ελπίδα ότι θα ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα μας προς την πολιτεία που αφορά την ενίσχυση και στελέχωση σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, εκφράζουμε την αισιοδοξία μας και διαβεβαιώνουμε ότι το ΚΥ Άνδρου είναι κοντά στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προάσπιση της υγείας των.

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Ο πρόεδρος Θεοδοσης Ι. Σουσούδης – Ορθοπαιδικός Ιατρός ΚΥ Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.