Για το επίμαχο θέμα του ΧΥΤΥ (Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) «ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ν.Α. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κατά την σύσκεψη της 13ης Απριλίου 2009 στην Ανδρο ζήτησε από τους Δημάρχους να πάρουν απόφαση προκειμένου να προωθηθεί η διαδικασία και εντέλει την υλοποίηση του έργου.

Ο κος Κόκκινος ζήτησε την επίσπευση της αποφάσεως με δεδομένο ότι υπάρχει κοινοτική οδηγία που απαιτεί την ολοκλήρωση έργων του περιβάλλοντος μέχρι το τέλος του 2009 και «απειλεί» με επιβολή προστίμου τους ΟΤΑ που δεν θα έχουν δημιουργήσει έργα για το περιβάλλον.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απέδειξε μέχρι τώρα ότι κινείται με ευελιξία και αποφασιστικότητα, εγκρίνοντας τις όποιες αποφάσεις που μέχρι τώρα έχουν αποσταλεί και χρηματοδοτώντας δράσεις, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που στηρίζουν το περιβάλλον, ο Γενικός Γραμματέας καλεί τους Δημάρχους να αναλάβουν την ευθύνη τους  και ως προς το θέμα του ΧΥΤΥ.

Οι Δήμαρχοι δεσμεύτηκαν να πραγματοποιήσουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που απαιτείται για τη λύση του προβλήματος.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.