«Η Τέχνη ταξιδεύει στο Αιγαίο»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σκούμπι», εγκαινίασε το Εικαστικό Φεστιβάλ, με τίτλο: «Η Τέχνη Ταξιδεύει», την 1 Ιουλίου 2009 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Την έκθεση ζωγραφικής, προλόγισε ο Ιστορικός Τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς. Ενώ την επιμέλεια είχαν οι κ.κ.  Λεόντιος Πετμεζάς, Ειρήνη Μαμάη, Γιώργος Μαμάης.

«Το εικαστικό φεστιβάλ ξεκίνησε από το Γυμνάσιο Γαυρίου – Άνδρου, τον Αύγουστο του 2008 και συνέχισε αγκυροβολώντας στις 12/2/2009, στο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αιγύπτου, υπό την αιγίδα της Α.Ε. Πρέσβη κ. Hamdi Sanad Loza.Την 1/7/2009, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.Την 1/8/2009 ξαναγυρίζουμε στην Άνδρο, στο Γυμνάσιο Γαυρίου και συνεχίζουμε στο Μόντρεαλ του Καναδά, στις 27/8/2009, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Προξενείου και της Ελληνικής Κοινότητας. Το 2010, το Φεστιβάλ θα ταξιδέψει στη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, την Κωνσταντινούπολη».

Επόμενος «σταθμός» του τετραήμερου Εικαστικού Φεστιβάλ, το Γυμνάσιο Γαυρίου, στην Άνδρο. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής: 1/8/2009 Έκθεση ζωγραφικής, 2/8/2009 Βραδιά Μαγειρικής – Ομιλία για τα Τοπικά Προϊόντα, 3/8/2009 Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής – Ομιλία για την Τοπική Αρχιτεκτονική, 4/8/2009 Βραδιά Ποίησης – Παρουσίαση βιβλίων των κ. κ. Ειρήνης –Φάνια Παπιδά και Δημητρίου Κουφάλη.

Διοργάνωση – πληροφορίες: Ειρήνη Μαμάη τηλ.: 2282071467

«Το Σκούμπι»

Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμάρι, Άνω Γαυρίου, Δήμου Υδρούσας – Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.