Εκδηλώσεις

* Ανθρώπινη Κατάσταση & Κοινωνική Δικαιοσύνη- Νήσος Άνδρος.Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 20.30 στο βιβλιοπωλείο Λογάρι στο Γαύριο Άνδρου θα μιλήσουν ο πατέρας Καλλίνικος για το βιβλίο του καθηγητή Θεόδωρου Λιανού Ανθρώπινη Κατάσταση & Κοινωνική Δικαιοσύνη και ο τέως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γιάννης Παλαιοκρασσάς για τον τρίτο τόμο του περιοδικού Νήσος Άνδρος. Την εκδήλωση οργανώνουν το βιβλιοπωλείο Λογάρι και οι εκδοτικές επιχειρήσεις Γιώργου και Κώστα Δαρδανού.* Αργυρώς Μαντóγλου: Όλα στο Μηδέν

Η Λέσχη Ανάγνωσης Γαυρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Πέτρου και το βιβλιοπωλείο Λογάρι σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Μαντóγλου Όλα στο Μηδέν που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 20.30 στην Πλατεία Βαλμά στο Γαύριο Άνδρου. Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι: Γιώργος Ξενάριος, συγγραφέας και κριτικός. Ειρήνη Δάγλα, φιλόλογος και κριτικός και η συγγραφέας του βιβλίου, Αργυρώ Μαντóγλου. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο εκδότης Γιώργος Δαρδανóς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.