1.Δήμαρχο Άνδρου

2.Πρόεδρο Δ.Σ Άνδρου

Κοιν: Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου & Τοπικών Συμβουλίων

Σας θυμίζω την υποχρέωση που έχετε  ως Δημοτική Αρχή του απολογισμού πεπραγμένων όπως απορρέει από  την ισχύουσα νομοθεσία, άρθρο 217 του δημοτικού κώδικα. Το άρθρο 217 συγκεκριμένα προβλέπει:

1.Κάθε χρόνο γίνεται απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση του δήμου & την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

2.Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται μέχρι τέλους  Ιουνίου & ανακοινώνεται πριν από 15 τουλάχιστον ημέρες με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Σε αυτήν την συνεδρίαση καλούνται οι κάτοικοι & όλοι οι φορείς του δήμου.

3.Το δημοτικό συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για την διεξαγωγή της ανωτέρω συνεδρίασης.

4.Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις & μπορούν να πάρουν τον λόγο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου & τα μέλη των τοπικών συμβουλίων.

5.Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από τον δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικά με τον απολογισμό στην συνεδρίαση αυτή.

Σας ζητώ άμεσα να καθορίσετε ημερομηνία σύγκλισης του Δ.Σ με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων διότι ήδη έχει παρέλθει ένας μήνας.

                                Άνδρος 31 Ιουλίου 2009

Δημήτρης Ν. Γιαννίσης Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.