Η Ε.Τ.Ε. Άνδρου ενημέρωσε για το ΕΣΠΑ

«Τη Δευτέρα 27.7.2009, το  Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Άνδρου διοργάνωσε ενημερωτική συγκέντρωση σχετικά με το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ. Παυλινέρης Δημήτριος και Κυριακάκης Βασίλειος, Περιφερειακός Διευθυντής Κυκλάδων και Διευθυντής του Καταστήματος αντίστοιχα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία περί τους 100 συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία τους επιχειρηματίες, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα. Από την πλευρά της Ε.Τ.Ε. παραβρέθηκαν οι κ.κ. Σιγάλας Γεώργιος, Διευθυντής Πωλήσεων και Τριγλιανός Δημοσθένης, Διευθυντής Πιστοδοτήσεων ΜΜΕ, ενώ εισηγήτρια ήταν το εξειδικευμένο στέλεχος της Διεύθυνσης  Δικτύου Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου κ. Μπάνη Δωροθέα. Την ενημέρωση ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ κατά τη μικρή δεξίωση που ακολούθησε δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να ανταλλάξουν απόψεις με τα Στελέχη της Τράπεζας. Την επόμενη ημέρα προέκυψε το αυθόρμητο ενδιαφέρον 20 περίπου επιχειρηματιών του Γαυρίου, τους οποίους επίσης ενημέρωσε το κλιμάκιο των Στελεχών της Τράπεζας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.