Tα E-WAVES COMPUTERS STORES του Γιάννη Κουμαριανού μετά την επιτυχημένη έναρξη συνεργασίας το 2007 με την μεγαλύτερη και πλέον καταξιωμένη εταιρεία κατασκευής λογισμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις SINGULAR-LOGIC, προχώρησαν στην υπογραφή μιας νέας και πολύ σημαντικής για το νησί συνεργασία με την WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

Έτσι από την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 άνοιξε τις πόρτες του το ανανεωμένο κατάστημα στην Χώρα της Άνδρου, όπου η μεγάλη ποικιλία ειδών πληροφορικής εμπλουτίστηκε με προϊόντα και υπηρεσίες της WIND, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού παλαιών αλλά και νέων, συνδρομητών σε ολόκληρο το νησί της Άνδρου με ανταγωνιστικά ατομικά, οικογενειακά αλλά και εταιρικά προγράμματα.

Παράλληλα και πιστεύοντας ότι η ανάγκη για τις νέες τεχνολογίες δεν περιορίζεται στα όρια της Χώρας της Άνδρου, εγκαινιάστηκε μέσα στο Αύγουστο το νέο κατάστημα E-WAVES COMPUTERSTORES, στον Όρμο Κορθίου. Με μεγάλη ποικιλία προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών,hardware, software, αναλωσίμων, games, προγραμμάτων μηχανογράφησης και ο,τιδήποτε μπορεί να απαιτούν οι ανάγκες των σύγχρονων pc-users.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.