Στην Τήνο η Γενική Συνέλευσή του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Βιομηχανιών Ετοίμου Σκυροδέματος (ΣΕΒΕΣ) Ν. Κυκλάδων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευσή του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Βιομηχανιών Ετοίμου Σκυροδέματος (ΣΕΒΕΣ) Νομού Κυκλάδων το Σάββατο 11 Ιουλίου 2009 στην Τήνο.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, στις οποίες συμμετείχαν  29 μέλη του Συνδέσμου από όλα τα νησιά των Κυκλάδων,  συζητήθηκαν θέματα του κλάδου, με  κυρίαρχο αυτό της βελτίωσης τόσο των μονάδων, όσο και της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος τους.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάϊλας, ο Έπαρχος Τήνου κ. Ραφαήλ Μωραϊτης, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Βίλλας Ματθαίος και κ. Φραγκίσκος Αμοιραλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.