Χάρη στην πρωτοβουλία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και την οικονομική στήριξη της ναυτιλιακής εταιρίας Polembros θα ηχήσει ξανά η Φιλαρμονική.  Συγκεκριμένα παραγγέλθηκε και έφθασε από την Γερμανία μια πλήρης σειρά από 21 απαστράπτοντα όργανα άριστης ποιότητας πνευστά και κρουστά ενώ το έμψυχο υλικό απαρτίζουν 25 μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό έχουν πάρει τα όργανα στα χέρια τους και ξεκίνησαν τα μαθήματα.

Την διδασκαλία τους έχουν αναλάβει 2 ειδικοί δάσκαλοι που έρχονται από την Αθήνα 2 φορές την εβδομάδα για ταχύρρυθμη εκπαίδευση.

Την ιδέα επαναλειτουργίας της Φιλαρμονικής και την υλοποίησή της καλύπτει οικονομικά η ναυτιλιακή εταιρία Polembros, των αδελφών Σπύρου και Αδαμάτνιου Πολέμη στους οποίους αξίζει κάθε έπαινος.

Στο σημείο αυτό η διοίκηση του μουσικού συλλόγου απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας ευπατρίδες Μιχάλη Ι. Γουλανδρή, Αλκιβιάδη Γουλανδρή, Ιωάννη Καρασταμάτη , Ελευθέριο Πολέμη και Αντώνη Ανδρέα  Κυρτάτα για τις γενναιόδωρες δωρεές τους προς το σύλλογο μας ώστε να συνεχίζει το δημιουργικό έργο του.

Για τον ΜΟΥ .Σ. Α. Ο πρόεδρος Μιχάλης Στρατής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.