«Η Micra Anglia, το νεοκλασικό πολυτελές ξενοδοχείο στην Χώρα ανοιχτό καθημερινά όλο το χρόνο, σας περιμένει για να σας προσφέρει την εναλλακτική μορφή διακοπών σε ένα νησί που δεν είναι μόνο «καλοκαιρινό».

Ο υποβλητικός του διάκοσμος με φυσικά υλικά, δρύινα πατώματα, λευκές και απαλές αποχρώσεις, θα σας κάνει να νοιώσετε όμορφα και οικεία από την πρώτη στιγμή. Στην αισθαντική μουσική του υπόκρουση στους διαδρόμους και τα δωμάτια, στους χώρους υποδοχής και εστίασης θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης,  το βλέμμα και η σκέψη σας θα ταξιδέψει, θα αφουγκραστείτε τις ιστορίες που πλέκονται στα πλακόστρωτα δρομάκια και θα γνωρίσετε  μια καινούρια Άνδρο, έναν καινούριο προορισμό για όλους, επισκέπτες και μονίμους κατοίκους, την “Micra Anglia”.

Ανοιχτά από το πρωί για ένα γευστικό και χορταστικό ξεκίνημα, λειτουργεί όλη μέρα και σας προσφέρει μια όαση ξεκούρασης από τα ψώνια και τις δουλειές στη Χώρα. Απολαύστε αρωματικό καφεδάκι με λαχταριστά φρέσκα γλυκά, ή ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα για να συνεχίσετε την ημέρα σας.

Το απόγευμα δώστε ραντεβού για ένα ήρεμο περίπατο στα υπέροχα, χαρτογραφημένα από την Νομαρχία, μονοπάτια και χαρείτε την ομορφιά της Ανδριώτικης χειμωνιάτικης φύσης. Κλείστε την βόλτα σας στο café του Micra Anglia με μια ζεστή σοκολάτα και φρεσκοψημένο κέικ για ξεκούραση και χαλαρή κουβεντούλα.

Η μέρα φεύγει και στο φως του δειλινού, το εστιατόριο είναι έτοιμο να σας προσφέρει ένα δείπνο με φρεσκομαγειρεμένες συνταγές από αγνά υλικά για όλες τις περιστάσεις. Με παρέα, μπυριτσα και ποικιλία, με φίλους, νόστιμα πιάτα και καλό κρασί ή με το ταίρι σας για ένα εορταστικό δείπνο επιλέξτε το λόγο που θα σας φέρει στον υπέροχο αυτό χώρο. Ο chefΓιάννης Τσιάπας  έχει το ταλέντο να επενδύσει γευστικά την κάθε σας περίσταση!

Μην παραλείψετε να κλείσετε Reserve για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για να υποδεχτείτε το 2010 σε ένα χώρο με στυλ, άποψη και γεμάτο φιλόξενα χαμόγελα. Γιατί τα 5 * του Micra Anglia είναι τελικά στους ανθρώπους του και γιατί η Άνδρος είναι πολλά περισσότερα από έναν καλοκαιρινό προορισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.