«Από το 1959 που ιδρύθηκε, η ΝΕΟΤΕΧ έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία και σύμφωνα με εκτιμήσεις ΜΜΕ και ειδικών έχει καταταγεί στα ‘διαμάντια’ των ελληνικών επιχειρήσεων όντας στις πρώτες θέσεις σε δείκτες, όπως απόδοση ιδίων κεφαλαίων. Το κατώφλι του 21ου αιώνα την βρήκε στην πλεονεκτική θέση να υποστηρίζει με τα προϊόντα της μια σειρά από Ολυμπιακά Έργα, όπως το Αττικό Μετρό, το Ολυμπιακό Χωριό, την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κα. Παράλληλα, χάραξε μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική με βασικούς πυλώνες την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του μεταποιητικού τομέα, καθώς και την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού».

Αλέξανδρος Κατραούζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΟΤΕΧ

Τα 50 δημιουργικά έτη λειτουργίας της γιόρτασε με πανηγυρικό τρόπο η ΝΕΟΤΕΧ ΑΕΒΕ, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας ειδικών δομικών υλικών, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου με εκδήλωση και δεξίωση στην Αίγλη Ζαππείου. «Η εταιρία, εστιάζοντας στο αντικείμενο που γνωρίζει και την καταξίωσε εδώ και δεκαετίες, τη στεγάνωση, την προστασία δαπέδων, την επισκευή και τα εξειδικευμένα σύνθετα υλικά, έχει καταφέρει να βελτιώσει τα βασικά αποτελέσματα της, τα οικονομικά της μεγέθη και τους κρίσιμους ποιοτικούς παράγοντες για τα προϊόντα της.» Τα παραπάνω ανέφερε στον χαιρετισμό του ο ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κων/νος Μίχαλος, ενώ ο κ. Δημήτρης Μανιατάκης, Πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος και πρώην διευθύνων σύμβουλος της ICAP και της ΔΕΗ τόνισε: «Εν μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει κυρίως τον τομέα της μεταποίησης, η ΝΕΟΤΕΧ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, δημιουργεί καινοτομικά προϊόντα και αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό. Όλα αυτά οφείλονται στη χρηστή διοίκηση και στο ικανό ανθρώπινο δυναμικό της».

  Χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του Συνδέσμου Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδος κ. Πάνος Σκαρλάτος αναφερόμενος στην NEOTEX επεσήμανε ότι: διαθέτει τα χαρακτηριστικά μιας ευρωπαϊκών προδιαγραφών σύγχρονης επιχείρησης, με την προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της, με την προώθηση καινοτομικών λύσεων,   με  την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων. Η νέα γενιά της ΝΕΟΤΕΧ  που επενδύει στον άνθρωπο, στη γνώση, στη προστασία του περιβάλλοντος είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει τη πετυχημένη πορεία των 50 χρόνων»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.