Για τα χρέη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χώρας Άνδρου επιστολή προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κατερίνα Μπατζελή

Αγαπητή κ. Υπουργέ,

Σας ενημερώνω για το θέμα του υπερχρεωμένου Αγροτικού Συνεταιρισμού Χώρας Άνδρου ο οποίος χωρίς ελπίδα ανάκαμψης σέρνεται χωρίς σκοπό μετά και τις δύο αγωγές που έχει ασκήσει εναντίον του η ΕΑΣ Δυτικών Κυκλάδων και τις επιστολές που εστάλησαν από την ΕΑΣ ατομικά σε όλα τα μέλη του (συνημμένες επιστολές) και προκάλεσαν πανικό σε απλούς αγρότες ότι θα κληθούν να καταβάλουν εξ ιδίων  μέχρι και το 10πλάσιο της μερίδας τους.

Έχει προκληθεί κοινωνική αναταραχή διότι οι άνθρωποι αυτοί δεν συμμετείχαν στην διοίκηση ή την συσσώρευση των χρεών.

Άλλωστε ο τζίρος του συγκεκριμένου συνεταιρισμού είναι πολύ μικρός αφού στο νησί ενεργοποιούνται 4 !!! συνεταιρισμοί και μέχρι πριν 5-6 χρόνια 5 !!! χωρίς διάθεση συνένωσης παρά τις προσπάθειές μου.

Και βέβαια το ζήτημα δεν είναι να υπερχρεώνεται ο Δημόσιος Τομέας χρέη από τους συνεταιρισμούς πλην όμως ζητάμε τη βοήθειά σας και οδηγίες αρμοδίως για το πώς μπορεί να διευθετηθεί το ζήτημα συνολικά και μόνιμα.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την αρωγή σας προς διευθέτηση του ανωτέρω ζητήματος και αναμένουμε τις συμβουλές των υπηρεσιών του Υπουργείου σας.

Με τιμή,

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.