23 Δεκεμβρίου 2009. Η αγορά της Χώρας δείχνει άδεια, μοναχική… Κι όμως… κάποιοι δουλεύουν για να δώσουν «ΝΟΤΑ» στη χριστουγεννιάτικη αυτή  βραδιά. Το αποτέλεσμα μαγευτικό, ανατρεπτικό!

23 Δεκεμβρίου 2009  και ώρα 6.00μ.μ. στο γεμάτο κόσμο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 10η συναυλία από τους μαθητές του Στούντιο Μουσικής Σούπερτ. Μια αξιόλογη προσπάθεια που οργανώθηκε από δύο σεμνούς  ανθρώπους την Μάριον και τον Βόλφγκανγκ Σούπερτ, με ανώτερες σπουδές μουσικής στο πιάνο και το βιολοντσέλο η Μάριον, στην κιθάρα και τη φλογέρα ο Βόλφγκανγκ, άγγιξε την καρδιά μας και γέμισε με όμορφη μουσική  τη χειμωνιάτικη βραδιά μας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία  να αναπτύξουν  μεταξύ τους  ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας και να χαρίσουν μία ζεστή, αληθινή  βραδιά στους γονείς τους και τους φίλους της μουσικής.  Οι  μαθητές  ηλικίας από 6  έως 33 ετών  λειτούργησαν έως  μία  ομάδα και έπαιξαν μαζί και ο καθένας χωριστά. Έπαιξαν και τραγούδησαν γνωστά κομμάτια αλλά  και για πρώτη  φορά  παρουσίασαν και δικές  τους  μελωδίες.

Επίσης, για πρώτη φορά και λόγω της επετείου των δέκα ετών παρουσίας στην Άνδρο, οι δεκαπέντε μαθητές  με την Μάριον, ερμήνευσαν μία σύνθεση που επιμελήθηκε για το σκοπό της βραδιάς, ο Βόλφγκανγκ, συνδυάζοντας όλα τα μουσικά όργανα μαζί, κιθάρα, πιάνο, βιολοντσέλο, αρμόνιο  και μεταλλόφωνο .

Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα  από σπιτικά παραδοσιακά γερμανικά γλυκά  και χριστουγεννιάτικο γερμανικό ποτό.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για την υλοποίηση αυτής της βραδιάς  και κυρίως  τους   καθηγητές της μουσικής  Μάριον και Βόλφγκανγκ  Σούπερτ και τους μαθητές τους, με τη σειρά που ακούστηκαν: Καίτη Ζάννε, Μάρω Τρανάκου, Ναταλία Νικολάου, Στέλλα Χέλμη, Γιάννης Σκόρδος, Γιάννης Πανταζής, Κατερίνα Μάστορη, Γεωργία Ρήγα, Δημήτρης Λουκατάρης, Ιωάννα Βάρελη, Λία Στρατή, Λευτέρης Τρανάκος, Αυγουστίνα Μάστορη, Νίκος Μασέρας, Μένια Σπυριδωνοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαννίση.

Ειρήνη Σκόρδου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.