Στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την υλοποίηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, 2007-2013 ο Έπαρχος Άνδρου κ. Ιωάννης Μαλταμπές απέστειλε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για ένταξη τις κατωτέρω μελέτες της Άνδρου που αφορούν σε τομείς περιβάλλον, υποδομές υγείας – πρόνοιας, υποδομές στην παιδεία και οδικές μεταφορές.

Η απόφαση για το ποιες μελέτες θα ενταχθούν θα ληφθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 16ης Ιουνίου 2010.

Γ΄ ΦΑΣΗ ΛΙΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ και ΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ

Α) Λιμενικά έργα (Γ΄ Φάση Λιμένος Γαυρίου). Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη.

Β) Οδοποιϊα (Έξοδος Διαφυγής). Η μελέτη βρίσκεται σε πρώιμη φάση.

ΧΥΤΥ Άνδρου

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ (Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2000 – 2006 η Μελέτη Ανέγερσης Νέου Κέντρου Υγείας Άνδρου, έχει βρεθεί οικόπεδο και βρισκόμαστε στο στάδιο απαλλοτρίωσης).

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ – ΧΩΡΑΣ – ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ (Έχει ολοκληρωθεί  η μελέτη και ΜΠΕ για το τμήμα Γαυρίου – Χώρας και εκπονείται η οριστική μελέτη για την παρακαμπτήριο Χώρας Άνδρου).

ΟΡΕΙΝΕΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ Ν. ΑΝΔΡΟΥ (Σύναψη προγραμματικής σύμβασης ΝΑΚ – Δήμων Ν. Άνδρου – ΤΕΙ Αθηνών για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος και μελετών).

ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΟΥ (Κατασκευή πρότυπου βιοκλιματικού σχολείου στον Όρμο Κορθίου σε οικόπεδο που ήδη έχει εξευρεθεί και έχει την καταλληλότητα).

Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Άνδρου

Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στο οδικό δίκτυο Ν. Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.