Αγαπητή «Α»

Εις το υπ’ αρ. φύλλο 360 Ιουλίου 2009 και εις την σελίδα «Επιστολές» ο κ. Μ.Δ. αναφέρθηκε εις την Αγγλίδα η οποία διατηρεί οικία εις την περιοχή του Παραπορτίου της Χώρας Ανδρου και καθημερινώς πηγαίνει βόλτα τα σκυλιά της στην παραλία του Παραπορτίου μαζεύει και καμιά σακούλα και πλαστικό μπουκάλι νομίζοντας ότι έτσι καθαρίζει την παραλία.

Η καλή αυτή Αγγλίδα κατεβάζει καθημερινώς πρωΐ βράδυ τα δυο μεγάλα σκυλιά της βόλτα στην παραλία του Παραπορτίου μολύνοντας έτσι την άμμο και τη θάλασσα με τα κυλίσματα των σκύλων της στην άμμο και στην θάλασσα δίπλα στους λουόμενους. Είμαι κάτοικος της περιοχής και γνωρίζω πολύ καλά την κ. Μαίρη, όπως και πολλοί άλλοι γείτονες. Εις παρατήρηση μου εάν αυτό θα το έκανε στην Αγγλία μου απάντησε με ειρωνικό χαμόγελο: «Εδώ είναι Ελλάδα» Εμείς οι Παραπορτιανοί και όλοι οι Χωραΐτες αγαπάμε και καθαρίζουμε καθημερινά τους δρόμους της γειτονιάς μας πράγμα που κάνουν όπως καλά γνωρίζω όλοι οι Ανδριώτες και δεν περιμένουμε την καθαριότητα της γειτονιάς μας από το Δήμο. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της κυρίας με τους σκύλους και καλό θα είναι να της γίνουν οι σχετικές παρατηρήσεις από το Λιμεναρχείο και το Υγειονομείο, ούτως ώστε να μην ξανακατεβάσει τα σκυλιά της σε καμιά παραλία του τόσο όμορφου νησιού μας που το αγαπάμε και το λατρεύουμε διότι εδώ γεννηθήκαμε, σπουδάσαμε, κάναμε οικογένειες, μεγαλώσαμε και τελικώς γεράσαμε.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Με εκτίμηση

Α.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.