Στην κατάμεστη από Ανδριώτες αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαίου 2010 η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Μιχάλη Χαλά του Παπανεστάση  «Αρνη, η μικρή Ελβετία της Ανδρου» με κύριους ομιλητές τους κ. Γιάννη Πίππα Φιλόλογο Καθηγητή και κ. Σοφία Μπαρδάνη Φιλόλογο-Λογοτέχνη. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο π. Δήμαρχος Άνδρου κ. Δ. Γιαννίσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Υδρούσας κ. Κ. Θωμάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Ψωμάς, Κων. Πετρίσης καθώς και ο πρώην Έπαρχος Άνδρου κ. Λ. Καραδήμος.

Την παρουσίαση ακολούθησε κέρασμα με ανδριώτικα γλυκά και ρακί.

Η παραχώρηση της αίθουσας ήταν μια ακόμη ευγενική χειρονομία προς τους συμπατριώτες του Ανδριώτες του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά & ευτυχής ο συγγραφέας ευχαρίστησε όλους προσήλθαν αλλά και μίλησαν για το βιβλίο. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο συγγραφέας στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Υδρούσας για την χορηγία της έκδοσης του βιβλίου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.