Οι Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, που δραστηριοποιείται στο νησί της Άνδρου με μονάδα Βιολογικής Ιχθυοκαλλιέργειας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ πραγματοποίησαν στο Ξενοδοχείο Παράδεισος στις 29 και 30 Μαΐου 2010 διήμερο Συνέδριο Βιολογικής Ιχθυοκαλλιέργειας.

Στις εκδηλώσεις που παρέστη ο Έπαρχος Άνδρου κ. Ιωάννης Μαλταμπές  χαιρέτισε την επιλογή της Άνδρου ως τόπο παραγωγής βιολογικών ιχθυοκαλλιεργειών και ζήτησε να ενταχθεί το προϊόν στην τοπική αγορά αλλά και να ανοίξουν με την αύξηση των εργασιών οι ευκαιρίες για απασχόληση σε ανδριώτες. Σύμφωνα με τον κ. Έπαρχο το Συνέδριο ήταν μέγιστης σημασίας για το χώρο της Βιολογικής Ιχθυοκαλλιέργειας καθώς διακεκριμένοι επιστήμονες ανέπτυξαν τις νέες νομοθεσίες που διέπουν το χώρο καθώς και τις εξελίξεις που πραγματοποιούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.