Του Θεοδόση Σουσούδη

Υποψηφίου Δημάρχου Ανδρου

Με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης σας παρουσιάζουμε τις βασικές αρχές στην ιδρυτική διακήρυξη του Συνδυασμού μας «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες». Με προσήλωση στις αξίες και τα ιδανικά, που υπηρετούμε, απευθυνόμαστε σήμερα σε όλους τους Ανδριώτες.

Σκοπός μας, είναι  η ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Άνδρου, Στόχος μας, η συνεργασία και η σύνθεση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του νησιού και η ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του. Σε μια εποχή με αυξημένες απαιτήσεις, η Άνδρος χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με Δυναμισμό, Συνέπεια και Υπευθυνότητα. Μια Δημοτική Αρχή που θα φέρει Ορίζοντες ανάπτυξης και δημιουργίας, αγκαλιάζοντας όλους τους Ανδριώτες.

Με στόχο το μέλλον, ρίχνουμε νέα ματιά σε όσα ζούμε, όσα βιώνουμε, όσα πρέπει να αλλάξουμε. Με το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή μας αναδεικνύουμε τις δυνατότητες. Ξέρουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα φέρνοντας στο προσκήνιο όλους τους κατοίκους.

Μέχρι τώρα όλοι προσέφεραν αυτό που μπορούσαν. Είναι ευθύνη όλων μας, όμως, να ανοιχτούν Νέοι Ορίζοντες, μπροστά στο μέλλον. Η αγάπη για την Άνδρο μας οδηγεί σε κοινή συ-στράτευση.

Όλοι εμείς οι υποψήφιοι πιστεύουμε ότι στα προβλήματα υπάρχουν λύσεις. Λύσεις, που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.

Θέσεις υπάρχουν για όλους όσους συμμερίζονται την αγωνία μας για το μέλλον της Άνδρου. Η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει και τώρα αλλάζει.

Στον Συνδυασμό αυτό μετέχουμε άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, με κοινό παρανομαστή την όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας. Όλοι μαζί  συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο της δύναμης και της προοπτικής, της υπευθυνότητας και της συνέπειας. Άνθρωποι από κάθε μετερίζι είναι μπροστάρηδες σε αυτή την προοπτική ανανέωσης. Αυτός ο τόπος μας ενώνει. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και είναι κοινά για όλους μας. Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι να φέρουμε την Άνδρο εκεί που της αξίζει. Οι εκλογές του Νοέμβρη γίνονται για να αποφασίσουν οι πολίτες σε ποιους θα εμπιστευθούν τη προκοπή και το μέλλον του νησιού μας.

Δέσμευση για εμάς είναι ο συνεχής αγώνας για την ποιότητα ζωής μας.

Με ικανότητα,  μαχητικότητα, με συνέπεια, σοβαρότητα, έντιμα και υπεύθυνα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον τόπο από το σημερινό τέλμα και τη στασιμότητα, θα πατήσουμε φρένο στο κατρακύλισμα. Η Άνδρος έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει νησί-πρότυπο.

Ο Συνδυασμός μας «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» κάνει πράξη τη χρηστή Διοίκηση, το νοικοκύρεμα, που έχει ανάγκη το νησί μας. Αγωνιζόμαστε για έργα, που θα ανακουφίσουν τους κατοίκους, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, τις γνώσεις, τις δυνατότητες και την αξία των ανθρώπων του τόπου μας, που διψούν να προσφέρουν.

Έχουμε τη θέληση να ανατρέψουμε το παρόν. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την προοπτική μιας καλύτερης Άνδρου. Εδώ και τώρα κάνουμε την αρχή, καλούμε σε κοινό στόχο όλους τους Ανδριώτες. Ζητάμε την στήριξη και τη συμμετοχή όλων.

Εμπιστευθείτε μας. Έχουμε τη γνώση αλλά και τη θέληση να κοιτάξουμε προς Νέους Ορίζοντες και να φέρουμε την Άνδρο εκεί που της αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.