Αγαπητή «Α»,

Παρακολουθώ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα όσα οι καλοί μου φίλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, άρχισαν να παρουσιάζουν μέσα από τις σελίδες σου.  Φανερό είναι ότι όλοι τους διακατέχονται, από την έντονη επιθυμία να οδηγήσουν το νησί μας, σαν ένα δήμο πλέον, σε καλύτερες μέρες.

Εξίσου φανερός είναι όμως και ο προβληματισμός τους, απόλυτα δικαιολογημένος, γιατί τούτη τη φορά, το «καράβι», που πρόκειται να αναλάβουν, είναι «ποντοπόρο», σε σχέση με τα πλοία της ακτογραμμής, που μέχρι τώρα κυβέρνησαν, είτε ως δήμαρχοι, είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι. Προβληματισμός, για το τι πρόκειται να συμβεί, στον ενιαίο δήμο ΑΝΔΡΟΥ, απασχολεί, πιστεύω και όλους μας, ως Αντριώτες. Όμως, σαν απλός ψηφοφόρος, θεωρώ απαραίτητο να πληροφορηθώ πιο συγκεκριμένα πράγματα, πέρα από τις επιθυμίες των υποψηφίων και τις γενικότητες, που μέχρι τώρα έχουν παρουσιάσει.   Με άλλα λόγια περιμένω, όπως και πάρα πολλοί συμπατριώτες, να δούμε το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου, για να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να αποφασίσουμε. Και επειδή ελάχιστος χρόνος απομένει μέχρι τις εκλογές, πιστεύω, πως η δημοσιοποίηση των προγραμμάτων τους πρέπει να επισπευσθεί, ακόμη και πριν δημοσιοποιηθούν οι συνδυασμοί τους.

Πάντως σε όποιον και αν αποφασίσει ο αντριώτικος λαός να εμπιστευθεί το τιμόνι του καινούριου δήμου στο δύσκολο πρώτο ταξίδι του πρέπει να λάβει υπόψη του ότι εκτός από την αγάπη του προς το νησί ο νέος δήμαρχος πρέπει να διακρίνεται και για τα παρακάτω:

Να εμπνέεται από σύγχρονες αντιλήψεις και ιδέες ως προς την ανάπτυξη του νησιού,  να είναι τολμηρός και να διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις κι εμπειρία, ούτως ώστε να καταρτίσει μαζί με τους διαλεγμένους συμβούλους του το κατάλληλο πρόγραμμα και να το εφαρμόσει ταχύρυθμα, με όραμα και μακροπρόθεσμη προοπτική.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Μιχάλης Χαλάς του Παπανεστάση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.