Η εφημερίδα έχει δεχθεί επιστολές, μηνύματα, μέχρι και εξώδικα που αφορούν κείμενό της με θέμα την Πολεοδομία της Ανδρου.

Ξεκαθαρίζεται το εξής: Αντικειμενική Αλήθεια είναι Θεωρητική Έννοια και Ουσιαστικά δεν Υφίσταται.  Δυστυχώς υπάρχουν τόσες Αλήθειες Όσοι και Άνθρωποι. Εξαρτάται πάντα από την οπτική γωνία που βλέπει κανείς τα πράγματα. Έτσι κατά μια άλλη έννοια Όλοι έχουν Δίκιο. Γι’ αυτό και η Δημοσιογραφία, ή Δικαιοσύνη και άλλα συναφή επαγγέλματα / έννοιες που θεωρητικά υπηρετούν την Αλήθεια είναι τελικά υποθέσεις που «βάζουν νερό». Ένα όμως είναι σίγουρο. Οι Εφημερίδες Δεν είναι Δικαστήρια και δεν θέλουν να γίνουν. Η κοινή γνώμη μπορεί να διαμορφωθεί το κριτήριο και αισθητήριο του κόσμου όμως παραμένει τόσο προσωπικό όσο και η Αλήθεια.

Αυτά για τα κείμενα που έχουν σωρεύσει στην εφημερίδα και δεν δημοσιεύονται.

Μαριάννα Φωτοπούλου Μαργέτη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.