Πρόκειται για το βιβλίο των εκδόσεων Μπαρτζουλιάνος και Παρουσία που με την ευκαιρία του φετινού Μουντιάλ κυκλοφόρησαν ένα καλαίσθητο βιβλίο με εικαστικό και λογοτεχνικό περιεχόμενο με τίτλο«Η εντεκάδα».

Αφορμή στάθηκαν τα έργα του αρχιτέκτονα και εικαστικού, κ. Δήμου Φλέσσα, έργα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό και κυρίως από το ποδόσφαιρο, τα οποία είχαν εκτεθεί στο Μόναχο της Γερμανίας (στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2006 και στην Αθήνα στον πολυχώρο Ιανός. Σύμφωνα με τη γνώμη αρκετών κριτικών τέχνης τα έργα θεωρούνται μοναδικά όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά την άποψη πάντα των ανθρώπων της τέχνης, καθώς και του ποδοσφαιρικού χώρου.

Εκτός του εικαστικού ο τόμος θα περιλαμβάνει μία σειρά νέων και πρωτότυπων διηγημάτων-ιστοριών από την 11άδα «Εθνικής Συγγραφέων» με θεματικό άξονα το ποδόσφαιρο. Η εντεκάδα απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο Ασωνίτη, Δημήτρη Βαρβαρήψο, Μηνά Βιντιάδη, Στέφανο Δάνδολο, Βασίλη Καλαμαρά, Ξενοφώντα  Μπρουντζάκη, Γιώργο Σκαμπαρδώνη, Μιχάλη Σπέγγο, Αλέξη Σταμάτη, Γιάννη Τριάντη Θανάση Χειμώνα, σε ρόλο Προπονητή ο Θανάσης Βαλτινός (Ακαδημαϊκός, πρόεδρος Συγγραφέων).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.