«Με θρίαμβο  ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση του androsholidays.gr στην Ανδρο. Το βιβλίου του Κων. Τζούμα «ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ» των εκδόσεων Καστανιώτη που παρουσίασε ο Μεγάλος Παντελής Βούλγαρης που αγαπάμε και ο τρυφερός Δον Τζούμας με τις Δουλτσινέες του στο Cafédu Musée  του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Το καφέ που βρίσκεται στη ταράτσα του Μουσείου και προσφέρει  εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τον ουρανό της Χώρας.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το χώρο, σε σημείο που κάποιοι αναγκάστηκαν να φύγουν γιατί ήταν αδύνατο να εισέλθουν στο καφέ. Η παρουσίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Μαίρης Τσατσομοίρου Παναγιωτοπούλου executive editor του androsholidays.gr και συνεχίστηκε με τη γεμάτη αγάπη για τον Δον Τζούμα ομιλία του φίλου του Παντελή Βούλγαρη που πρότεινε στον Τζούμα να κάνει κόμμα με το ονομα του βιβλίου! Τέλος ο Δον Τζούμας διάβασε απόσπασμα του βιβλίου και απάντησε σε ερωτήσεις ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσική που είχε επιλεχθεί ειδικά για το βιβλίο από τη συνεργάτη του Τζουμ ντε λα Τζούμ ντε λα φουέντε την ΚαφΚα (Κατερίνα Καφεντζή) του Εν Λευκώ. Το ρακί το παστέλι το ντόπιο τυράκι και τα φρέσκα αμυγδαλωτά  πλαισίωσαν  γαστρονομικά την εκδήλωση.

  Στις παρουσίες διακρίναμε τους Θανάση Καστανιώτη, τον καθηγητή και συγγραφέα Γιάννη Τσιώλη, το δήμαρχο Κορθίου Γιάννη Γλυνό, τη Βασιλική Λινού Πρόεδρο του Συλλόγου Ανδριωτών Πειραιώς με τον Νίκο, το Βασίλη Κατσούφη με την σύζυγό του Αμαλία και τον Φεντερίκο Πιέτρα  με τη Μαριάννα, το Γιώργος Δάμπαση,  την αρχιτέκτονα Κάτια Ρόκα, την Πρόεδρο του ΝΟΑ Αντίκλεια Τρικόγλου, την Πρόεδρο του ΝΟΚΑ Άννα Μαλταμπέ, το γιατρό Θεοδόση Σουσούδη με τη σύζυγο του Κατερίνα Παλαιοκρασά, το γιατρό Αρι Παναγιωτόπουλο (γιατρό της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων) σύζυγο της Μαίρης Τσατσομοίρου, Σοφία Γαλιάσου, Μέλια Τατάκη κ. α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.