Χρήστος Βουραζέρης: Στηρίζουμε τον Γιάννη Μαλταμπέ

Διαμένω και έχω την ατομική μου επιχείρηση (λογιστικό γραφείο) στον Όρμο Κορθίου του Δήμου Κορθίου Άνδρου. Κατά καιρούς έχω δηλώσει την αντίθεσή μου στη 12ετή απραξία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κορθίου καθώς και στον τρόπο χειρισμού θεμάτων που αφορούσαν τον Δήμο μας.

Ως ενεργός πολίτης, ένιωσα την ανάγκη να συμμετάσχω στη διοικητική μεταρρύθμιση και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Με το άκουσμα των υποψηφιοτήτων η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι αν συνεργάζονταν οι κύριοι Θωμάς Κυριάκος, Μαλταμπές Ιωάννης και Σουσούδης Θεοδόσης, η Άνδρος θα μπορούσε να γίνει πρότυπο των Κυκλάδων σε κοινωνικό, βοιωτικό και οικονομικό επίπεδο. Συζητώντας και με τους τρεις την σκέψη μου για την συνεργασία μεταξύ τους και γνωρίζοντας από πριν την ειλικρίνειά τους, την τιμιότητά τους, την μόρφωσή τους, την κοινωνική και επαγγελματική τους καταξίωση, διαπίστωσα ότι πρόκειται για πολύ αξιόλογους ανθρώπους με επίπεδο και πνεύμα ευγενούς άμιλλας και με όραμα για τον τόπο μας. Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι σε μεμονομένες συζητήσεις μας, κανείς από τους τρεις δεν κατηγόρησε κάποιον από τους υπολοίπους. Δυστυχώς όμως ο πολιτικός θώκος δεν χωράει και τους τρεις και πρέπει να επιλέξω έναν ώστε να πορευτώ μαζί του.

Μετά από ώριμη σκέψη, προβληματισμό, ταπεινότητα και αγωνία για το νησί μας, λαμβάνοντας υπόψη την μέχρι τώρα επιτυχημένη του πορεία ως Έπαρχος Άνδρου, την δυναμική που παρουσιάζει στις Κυκλάδες, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε μείζονος σημασίας θέματα που αφορούσαν το νησί μας, αποφάσισα να πλαισιώσω και εγώ το Συνδυασμό του κ. Γιάννη Μαλταμπέ  «Η Άνδρος Μπροστά».

Ο κ. Γιάννης Μαλταμπές έχει να επιδείξει στο Δήμο μας έργα υποδομής, όπως το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, η διαπλάτυνση του δρόμου Αιπάτια – Όρμος Κορθίου, καθώς και το Αλιευτικό Καταφύγιο.

Επίσης, ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Μουστάκειου Κληροδοτήματος, αξιοποίησε τα χρήματα σε παρεμβάσεις, όπως το  «Πρότυπο Κέντρο – Εργαστήριο Περιβαλλοντικών και Ενεργειακών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Αθηνών», ένα έργο που θα δώσει αναπτυξιακό αέρα στην περιοχή.

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα Γιάννη Μαλταμπέ, γιατί είναι ένας άνθρωπος, που έχει δείξει ότι μπορεί να εμπνεύσει, να συντονίσει, να οργανώσει και να είναι αποτελεσματικός με την εμπειρία και τις γνώσεις του σ’ολόκληρη την Άνδρο.

Σας καλώ όλους να σταθούμε στο πλάι του.

Με σεβασμό

Βουραζέρης Βασ. Χρήστος (Τάκης)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.