Για όσους δεν γνωρίζουν το κτήριο του Δημοτικού σχολείου Χώρας Ανδρου είναι παλιό και παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα (στατικότητας, υγρασίες στους τοίχους, πλημμυρίζουν αίθουσες σε ημέρες βροχοπτώσεων, ενώ έχουν τοποθετηθεί 3 προκατ αίθουσες με πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας, μις και είναι άγνωστα τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες).

Οι αίθουσες διδασκαλίας δεν επαρκούν για το σύνολο των μαθητών που φοιτούν σε αυτό και απ’ ότι φαίνεται αυτό το πρόβλημα θα έχει και συνέχεια στα επόμενα χρόνια αν δεν βρεθεί σύντομα μια λύση. Αρκεί να σκεφτείτε ότι με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και λόγω έλλειψης αιθουσών επρόκειτο μια εκ των τάξεων να τοποθετηθεί στο χώρο του υπογείου του κτηρίου το οποίο χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο και ως χώρος εκδηλώσεων. Με την δική μας ανάμειξη καταφέραμε προσωρινά να συμπτυχθεί η τάξη αυτή μαζί με το τμήμα του ολοήμερου. Ο σύλλογος έχει κάνει προσπάθειες και συνεχίζει τις πιέσεις προς τις αρχές του νησιού προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν και να προχωρήσουν ακόμη και σε ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο υποσχέσεις.

Προκειμένου να γίνει καρδιολογική εξέταση στους μαθητές ήρθε στο κέντρο υγείας κλιμάκιο παιδοκαρδιολόγων του νοσοκομείου Παίδων. Ο σύλλογος κάλυψε τα έξοδα των ιατρών (διατροφή, εισιτήρια κ.λπ.) καθώς και την ενοικίαση μηχανήματος υπέρηχων.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά τους κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΕΟΛΟΓΟΥ για την ευγενική του παρέμβαση να επισκεφτεί κλιμάκιο παιδοκαρδιολόγων το Κ.Υ.Α. προκειμένου να γίνει στα παιδιά της Α΄ Γ΄ και Ε ΄ τάξεως η απαραίτητη καρδιολογική εξέταση που έχει επιβάλλει πλέον το Υπουργείο Παιδείας ώστε να μπορούν άφοβα να παρακολουθούν τις σχολικές και εξωσχολικές αθλητικές δραστηριότητες. Την ακτινολόγο κ. ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για την παραχώρηση του ιατρείου της προκειμένου να γίνει εξέταση με υπέρηχο. Όλους τους ιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων για την επίσκεψή τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.