Επιστολή

προς :   – Επαρχείο Άνδρου –  Δήμο Άνδρου –  Εφημερίδα Ανδριακή

Για το παραπάνω θέμα σας καταγγέλλω τα ακόλουθα:

  1. Διερχόμενη πρότινος από το παλιό πέτρινο γεφύρι του χωριού μας, στον πεζόδρομο που συνδέει τα Αποίκια με την Χώρα, με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι είχε πρόσφατα τσιμεντωθεί σημαντικό τμήμα από το παλιό παραδοσιακό καλντερίμι έξω από την οικία Θεοχάρη Ραϊση.
  2. Λαμβανομένου υπόψη ότι ήταν ένα από τα ελάχιστα καλοδιατηρημένα τμήματα των ιστορικών μας πεζόδρομων, που είχαν τελευταία απομείνει, ζήτησα ως εκλεγμένη σύμβουλος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αποικιών να ενημερωθώ από τον πρόεδρο του Διαμερίσματος Νικόλαο Στεφάνου αν γνωρίζει κάτι για το θέμα.  Εξεπλάγην, όταν ο πρόεδρος, με πληροφόρησε ότι ο ίδιος είχε δώσει τη σχετική άδεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει γνωστό ιδιώτη ώστε να μπορεί να διέρχεται με το αυτοκίνητό του από το παλιό καλντερίμι προς την οικία του, και όλα αυτά ερήμην μου.
  3. Επειδή θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σημαντικό, αφού άπτεται του ύψιστου χρέους μας για τη διαφύλαξη του πολιτισμικού και του φυσικού μας περιβάλλοντος και επειδή η απόφαση λήφθηκε χωρίς να έχω κληθεί για συμβούλιο, ώστε να εκφράσω τη δική μου θέση ή έστω να έχω εκ των υστέρων ενημερωθεί, διαμαρτύρομαι έντονα για την τακτική αυτή του προέδρου Νίκου Στεφάνου, ο οποίος με αγνοεί μονίμως, έχει να συγκαλέσει συμβούλιο από τον περασμένο Φεβρουάριο και συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις με καθαρά συνοπτικές διαδικασίες.

Αποίκια Άνδρου, Οκτώβριος 2010

Φωτεινή Ραϊση

Σύμβουλος Δ. Δ. Αποικίων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.