* Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Χώρας Άνδρου η έκθεση ξυλογλυπτικής του Γιώργου Ελευθερίου από 24.07 έως 22 Αυγούστου 2010.

* Με ενδιαφέρον είδαμε την έκθεση του Μιχάλη Τζανουλίνου με θέμα την αγαπημένη γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου να αγκαλιάζει με την αύρα της τα γλυπτά του καλλιτέχνη. Ιστορίες της ζωής με προοπτική και αλμύρα μύριζε κάθε του δημιούργημα.

* Happening κοσμημάτων πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στην Χώρα, στο ξενοδοχείο «Παράδεισος» με τα χειροποίητα κοσμήματα της Αργυρώς Βλαβιανού η οποία χρησιμοποιεί πέτρες και δεσίματα του ιταλικού οίκου Rosita d’ amare γνωστός για τις υπέροχες δημιουργίες με κοράλλια, αλλά και δημιουργίες του οίκου Roberto Coin, ο όποιος ντύνει με τα κοσμήματα του προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο Η εκδήλωση έγινε για πρώτη φορά στην Ανδρο και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός ώστε σχεδιαστές παγκόσμιας εμβέλειας να δίνουν το παρόν τους στο νησί μας. Στη πρώτη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μ. Γουλανδρή – Μάλπα,  Κ. Σορούλα, Κ. Αστρά, Μ. Γκούμα, Π. Παπαδοπούλου, Β. Δανηλάτου κ. α.

* «ΑΡΟΔΟ Λιμάνια, πορθμεία και βαρκάρηδες της «Άνδρου» -Αρχές 20οΰ αι. – 1965- είναι το θέμα της έκθεσης φωτογραφίας που παρουσίασαν  ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και ο Φιλοπρόοδος Όμιλος το «Γαύριο» την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 30 Οκτωβρίου 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.