«Η ζωγράφος Φραντζέσκα Μέλη ευχαριστεί το κοινό που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσής της στο ξενοδοχείο «Πηγή Σάριζα» του κ. Νίκου Μανούσου από 10-20.8.2010. Τόσο την ημέρα των εγκαινίων όσο και τις επόμενες που ακολούθησαν σχεδόν όλοι οι Αποικιανοί έδωσαν «το παρόν», ενώ πολλοί θαμώνες του ξενοδοχείου και τουρίστες επισκέφθηκαν την έκθεση.

Η κ. Μέλη ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αιδεσιμότατο ιερέα των Αποικίων π. Ιπποκράτη Πολέμη, τον πρόξενο των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. Mathew Mc Keever με την οικογένειά του, ο οποίος επισκέφθηκε την έκθεση μετά από πρόσκληση της κ. Αμαλίας Μέλη Πασπαλά, η οποία συνεργάζεται επί 8ετίας με τον αμερικανό πρόξενο στα εργαστήρια συγγραφής που οργανώνει στο Γαύριο στο ξενοδοχείο Andros Holidays. Παράλληλα η ζωγράφος ευχαριστεί τον έπαρχο Ανδρου κ. Ι. Μαλταμπέ, τον πρόεδρο των Απανταχού Αποικιανών κ. Α. Μπάλκα, τον πρόεδρο του Δ.Δ. Αποικίων κ. Ν.Στεφάνου, την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αποικίων κ. Ξ. Γιαβρίδη, τον δικαστή του Αρείου Πάγου κ. Π. Ψάνη, την κ. Μ. Δερτούζου –Φωτοπούλου της «Α», τον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ελπίς» κ. Αθ. Γιαλούρη, τον κ. ιδιοκτήτη  του ξενοδοχείου Πηγή κ. Ν. Μανούσο για όσα προσέφερε και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και την οικογένειά της για την πολύτιμη βοήθειά τους»

Φ.Μέλη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.