Μήνυμα Ενότητας – Συνδυασμός Νίκης

Φτάσαμε στις εκλογές του Νοεμβρίου. Οι προσεχείς εκλογές απαιτούν σύνεση και υπευθυνότητα, απαιτούν μνήμη και κρίση. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά η Άνδρος ενοποιείται διοικητικά και έτσι δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Αναρωτηθείτε τι έγινε και τι δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Σκεφτείτε και αποφασίστε. Οι ευκαιρίες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι πια πολλές γιατί οι περιστάσεις που ζει η χώρα είναι κρίσιμες. Αν αφήσουμε να φύγει και αυτή ευκαιρία η Άνδρος θα χάσει πολλά.

Η Άνδρος που κάποτε άκμαζε και αναπτυσσόταν αποτελώντας παράδειγμα στις Κυκλάδες σήμερα είναι κοινή διαπίστωση πως έχει μείνει πίσω. Το νησί που μας κληροδότησαν οι γονείς μας ήταν πολύ μπροστά σε σχέση μα τα άλλα νησιά των Κυκλάδων. Και όμως σήμερα βρισκόμαστε πίσω. Αυτοί που κυβέρνησαν την Άνδρο μέχρι τώρα άφησαν όλες τις ευκαιρίες να φύγουν. Και τώρα έρχονται και ζητούν να τους εμπιστευτείτε πάλι. Έχουν όλη την εμπειρία της απραξίας, της ανικανότητας και της αδιαφορίας.

Σε αντίθεση με αυτούς εμείς εκπέμψαμε μήνυμα ενότητας και ανανέωσης με την παρουσία και το πρόγραμμα μας σε όλη αυτή την μακρά προεκλογική περίοδο. Και αυτό έγινε αποδεκτό. Γιατί πιστεύουμε σε εσάς. Γιατί πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Και είμαστε σίγουροι πως μαζί θα γυρίσουμε σελίδα στην Άνδρο τον Νοέμβριο του 2010.

Έχουμε αποδείξει εμπράκτως πως μπορούμε να ενώσουμε και να ανανεώσουμε το νησί μας. Πιστεύουμε σε όλους τους κατοίκους του. Δεν τους διαχωρίζουμε όπως έκαναν και κάνουν οι αντίπαλοι μας, που διαχωρίζουν τις περιοχές, ενώ συνάμα έχουν  εκφραστεί υποτιμητικά λόγια για όσους δεν ζουν όλο το χρόνο στο νησί.   Έχουν φτάσει να προσπαθούν να στρέψουν τους μόνιμους κατοίκους εναντίον όλων των άλλων.

Η δύναμη της Άνδρου ήταν πάντα και θα είναι οι κάτοικοι της. Για τον λόγο αυτό εμείς προσβλέπουμε σε όλους. Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε όλοι για να πάμε μπροστά.   Γιατί όλοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο. Όλοι επενδύσαμε όνειρα, ζωές, αγώνες, χρήματα, σε αυτόν τον τόπο. Όλοι μαζί αναπτύσσουμε και ανανεώνουμε αυτόν τον τόπο.

Προσβλέπουμε στη βοήθεια των κατοίκων που ζουν εδώ όλο τον χρόνο για να αλλάξουμε τη μοίρα του νησιού μας. Αλλά ξέρουμε πως χωρίς τους κατοίκους που ζουν εδώ 3, 4 ή 6 μήνες το χρόνο η Άνδρος θα χάσει πάρα πολύ από τη δύναμη της. Και γνωρίζουμε καλά πως χωρίς τους καλοκαιρινούς κατοίκους της η Άνδρος θα σταματήσει να αναπτύσσεται. Όλοι καθένας με τον τρόπο του ζουν και συνεισφέρουν.

Όλοι έχουν σπίτια εδώ. Όλοι έχουν παιδιά, φίλους και συγγενείς. Όλοι έχουμε σταθερή αναφορά το νησί μας. Όλοι μαζί το ανανεώνουμε χτίζοντας νέα σπίτια ή ανακαινίζοντας παλαιά επεκτείνοντας ή αναζωογονώντας τους οικισμούς μας. Χωρίς αυτή την επέκταση, την ανάπτυξη και την ανανέωση, που όλοι προσφέρουμε, καθένας με τον τρόπο του, η Άνδρος θα είχε μαραζώσει.

Φτάσαμε στις εκλογές του Νοέμβρη. Τώρα για να αναπτύξουμε την Άνδρο χρειάζεται σχέδιο και δράση. Χρειάζεται διάθεση και προσπάθεια. Τα έχουμε και σκοπεύουμε να δώσουμε μεγάλο βάρος στις μέχρι σήμερα ελλείπεις υποδομές μας (δρόμους, ΧΥΤΑ, αποχετεύσεις, βιολογικούς, σφαγεία, κλπ), αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας δίνοντας βάρος στην καθαριότητα και στο νοικοκύρεμα των χωριών και των πόλεων μας

Όλα αυτά θα κάνουν το νησί μας ακόμα θελκτικότερο. Και θα δώσουν την ευκαιρία και σε άλλους να επιλέξουν και να επενδύσουν στην Άνδρο. Όλα τα παραπάνω μας έλειψαν πολλά χρόνια. Και έτσι μείναμε πίσω. Εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την Άνδρο ανταγωνιστική και δυναμική. Έτσι, που να πάρει ξανά τη θέση η οποία της αξίζει στις Κυκλάδες, αλλά και στην Ελλάδα. Η Άνδρος μπορεί να πετύχει. Και είναι στο χέρι μας να μπορέσουμε κι εμείς. Καλή ψήφο…

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Εκλογική Περιφέρεια Άνδρου

ΒΑΛΜΑ ΣΟΦΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ (Επιχειρηματίας), ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Συνταξιούχος ΕΛ.ΑΣ), ΓΛΥΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν), ΔΙΑΠΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Φαρμακοποιός), ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γιατρός-Παιδίατρος), ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Κομμωτής), ΚΑΤΣΙΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Δημόσιος Υπάλληλος), ΛΑΒΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ (Μηχανικός Αυτοματισμού), ΛΕΒΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Βρεφονηπιοκόμος), ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν), ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ (Υπάλληλος Δ.Ε.Η), ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Επιχειρηματίας), ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας), ΣΥΜΠΟΥΡΑ-ΧΑΝΔΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Καθηγήτρια ξένων Γλωσσών), ΤΑΟΥΣΑΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ (Μαία), ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν), ΤΣΑΤΣΟΜΟΙΡΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ (Οικιακά)

Εκλογική Περιφέρεια Κορθίου

ΒΑΛΑΧΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Ιδιωτική Υπάλληλος), ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΑΖΗ (Οδοντίατρος), ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Συνταξιούχος Δ.Ε.Η), ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΑ (Σμήναρχος ε.α), ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν), ΚΑΠΑΤΑΓΗΣ-ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γιατρός), ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ (Ιδιωτική Υπάλληλος), ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ (Ιδιωτική Υπάλληλος), ΛΟΥΣΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Συνταξιούχος Ναυτικός), ΜΩΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Πυροσβέστης), ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ (Υπάλληλος Δ.Ε.Η)

Εκλογική Περιφέρεια Υδρούσας

ΒΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Επιχειρηματίας), ΒΟΣΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γιατρός-Πνευμονολόγος), ΘΩΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Οικονομολόγος), ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ (Φιλόλογος), ΜΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας), ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ (Επιχειρηματίας), ΜΠΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΡΙΣΤΕΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Ιδιωτική Υπάλληλος), ΠΕΠΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Εκπαιδευτικός-Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου), ΠΕΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Επιχειρηματίας), ΠΕΤΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Συνταξιούχος-Επιχειρηματίας), ΡΕΡΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ (Δημόσιος Υπάλληλος), ΡΟΔΙΤΟΥ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ (Λογίστρια), ΧΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Δημόσιος Υπάλληλος), ΧΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

Δημοτική Κοινότητα Άνδρου

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ-ΜΠΑΘΡΕΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ (Οικιακά), ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΖΑΝΝΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν), ΚΟΥΛΟΥΡΗ-ΣΑΡΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ (Επιχειρηματίας), ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ (Λογιστής), ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Υπάλληλος Δ.Ε.Η), ΧΑΖΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν)

Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου

ΚΑΡΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Επιχειρηματίας), ΜΑΜΑΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ιδιωτική Υπάλληλος), ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΑΓΑΘΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ (Νοσηλεύτρια), ΜΑΣΤΡΟΠΕΡΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Συνταξιούχος-Υπάλληλος ΔΕΚΟ), ΤΕΝΤΟΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ιδιωτικός Υπάλληλος), ΤΖΟΥΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Επιχειρηματίας)

Τοπική Κοινότητα Αμμολόχου

ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ (Αλιεύς), ΜΑΜΑΗ ΕΛΒΙΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Οικιακά)

Τοπική Κοινότητα Άνω Γαυρίου

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ (Αγρότης), ΜΑΜΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΑ (Αγρότης)

Τοπική Κοινότητα Αποικίων

ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Πυροσβέστης), ΖΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (Συνταξιούχος Αξιωματικός Ε.Ν)

Τοπική Κοινότητα Απροβάτου

ΚΑΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Υπάλληλος Δ.Ε.Η), ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας), ΛΗΜΝΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ (Ιδιωτική Υπάλληλος), ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Οικιακά)

Τοπική Κοινότητα Αρνά

ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ (Επιχειρηματίας), ΜΠΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Συνταξιούχος)

Τοπική Κοινότητα Βιταλίου

ΓΡΗΓΟΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Ιδιωτικός Υπάλληλος), ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ (Δημόσιος Υπάλληλος), Τοπική Κοινότητα Βουρκωτής, ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Αγρότης), ΜΑΝΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Επιχειρηματίας)

Τοπική Κοινότητα Καππαριάς

ΖΑΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΙΩΑΝΝΗ (Οικιακά),

Τοπική Κοινότητα Κατακοίλου

ΓΡΗΓΟΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας), ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Ιδιωτική Υπάλληλος)

Τοπική Κοινότητα Κορθίου

ΓΡΙΜΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Επιχειρηματίας), ΚΑΠΑΤΑΓΗ-ΚΑΠΑΤΑΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ (Οικιακά), ΝΙΤΣΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Μηχανικός Ε.Ν), ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ (Αγρότης)

Τοπική Κοινότητα Κοχύλου

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Φοιτήτρια), ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Συνταξιούχος)

Τοπική Κοινότητα Λαμύρων

ΑΝΥΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (Λογιστής), ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Λογιστής), ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Συνταξιούχος  Ναυτικός), ΣΤΡΑΤΗ ΑΘΗΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Οικιακά)

Τοπική Κοινότητα Μακροταντάλου

ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γιατρός-Γενικός Χειρουργός), ΣΤΑΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Οικοδόμος)

Τοπική Κοινότητα Μεσαριάς

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Οικιακά), ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗΣ (Καθηγητής Φυσικής), ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Επιχειρηματίας), ΧΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

Τοπική Κοινότητα Μπατσίου

ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ιδιωτικός Υπάλληλος), ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Επιχειρηματίας), ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Οικιακά), ΨΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Επιχειρηματίας),

Τοπική Κοινότητα Όρμου Κορθίου

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Συνταξιούχος Δ.Ε.Η), ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Οικιακά), ΤΣΑΓΚΑ-ΚΟΤΣΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Φαρμακοποιός)

Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρου

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Οικοδόμος), ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (Οικιακά), ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ (Συνταξιούχος)

Τοπική Κοινότητα Παλαιοπόλεως

ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ (Πυροσβέστης), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν)

Τοπική Κοινότητα Πιτροφού

ΑΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΛΑΒΔΑ ΑΡΓΥΡΩ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Οικιακά)

Τοπική Κοινότητα Στενιών

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Οικιακά), ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ (Πλοίαρχος Ε.Ν), ΠΕΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ (Ναυτικός)

ΠΟΛΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Πλοίαρχος Ε.Ν),

Τοπική Κοινότητα Συνετίου

ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Ναυτικός)

Τοπική Κοινότητα Φελλού

ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (Οικοδόμος), ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΖΑΝΝE(Αυτοκινητιστής ΤΑΞΙ)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.