Το  εκλογικό  αποτέλεσμα  της  7ης  Νοέμβρη   αποτελεί  για εμένα,  τον Περιφερειάρχη  Νοτίου  Αιγαίου  κ. Μαχαιρίδη  καθώς  και  για  τον   Αντιπεριφερειάρχη  κ. Γ. Πουσαίο υπεύθυνο για το Νομό Κυκλάδων, μεγάλη τιμή αλλά  και  φορτίο βαρύ, το οποίο όμως είμαστε έτοιμοι και   αποφασισμένοι  να  σηκώσουμε  με  υψηλό  το  αίσθημα  της  ευθύνης.

 ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΙΣΕΣ

Νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την ψήφο εμπιστοσύνης και για την εντολή που μου δώσατε να δουλέψω με πάθος και συνέπεια για το μέλλον του νησιού μας, την Άνδρο μας. Το μήνυμα των εκλογών ήταν σαφές και πρέπει να γίνει για εμάς πυξίδα, που θα μας  οδηγήσει μπροστά να παλέψουμε με ενιαία και ισχυρή φωνή για όσα στερήθηκε και δικαιούται ο προικισμένος και ευλογημένος τόπος μας

 Σας ευχαριστώ πολύ

ΙΣΣΑΡΗΣ   ΚΩΝ/ΝΟΣΠεριφερειακός  Σύμβουλος  Νοτίου  Αιγαίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.