«Με πολύ μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στην 22η συνάντηση  της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που έγινε στη Λέρο στις αρχές  του Οκτώβρη, το θεατρικό έργο «Το κορίτσι από την Άνδρο». Το νησί  εκπροσώπησε ο ΘΟΑ με  ηθοποιούς  και συντελεστές  που έδωσαν το  πολιτιστικό παρόν και χειροκροτήθηκαν, τόσο για το πρωτότυπο  έργο όσο και για την  καλοστημένη  παράσταση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, στην οποία  συμμετείχαν 370 περίπου άτομα από όλα τα νησιά του Αιγαίου, οργανώθηκε μια βραδιά  χορών και γεύσεων των νησιών μας,  στην οποία η Άνδρος, χάρη στην γενναιόδωρη  προσφορά των  επαγγελματιών μας, πήρε τα πρωτεία. Μοιράστηκαν χάρτες, βιβλία και DVD με τα οποία  μας εφοδίασε το Επαρχείο  Άνδρου και δοκιμάστηκαν τα ανδριώτικα λουκάνικα, τυριά, κρασιά, σουμάδες και γλυκά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά τους  επαγγελματίες χορηγούς αυτής της παρουσίασης που ήταν οι: Ν. Γαλανός Ζαχαροπλαστείο, Κ. Γαρύφαλλος Αρτοποιείο, Α. Γιαννάκη Παραδοσιακό παντοπωλείο, Λ. Ζαίρης Ζαχαροπλαστείο, Ε. Καλαδάμης Ζαχαροπλαστείο, Γ. Καλλιβρούσης  Κρασιά – Ρακί, Α. Κολίτσας Λουκάνικα –τυροκομικά, Δ. Λάσκαρης Ζαχαροπλαστείο, Σ. Λούβαρη Τυροκομείο, Γ. Λυγίζος Ζαχαροπλαστείο, Γ. Μπατής Πρακτορείο εισιτηρίων ‘ΘΕΟΛΟΓΟΣ’, Φ. Περτέση Ζαχαροπλαστείο παραδοσιακών γλυκών, Α. Φυρίου Ζαχαροπλαστείο, Ν. Χαλάς Ζαχαροπλαστείο.

Πέραν των γεύσεων, απολαύσαμε  και   πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, αποτέλεσμα  δουλειάς  ανθρώπων με πραγματικό μεράκι  για το θέατρο, γίναμε όμως και δέκτες της απαράμιλλης φιλοξενίας των κατοίκων της Λέρου, που επιμένουν να κρατούν το νησί τους ζωντανό, χωρίς να το εγκαταλείπουν. Ελπίδα μας αλλά και προσπάθεια  είναι  να δημιουργήσουμε εδώ την κατάλληλη  υποδομή, ώστε να μπορέσουμε  σύντομα να φιλοξενήσουμε εμείς αυτή την πολυνησιακή συνάντηση. Στις  20 Οκτωβρίου έγιναν και οι αρχαιρεσίες του ΘΟΑ  από τις οποίες εξελέγη το νέο  επταμελές  Δ.Σ. του ομίλου ,το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως. Κρούεζα Αγγελική Πρόεδρος, Παπαϊωάννου  Άγγελος Αντιπρόεδρος, Ασυνάνογλου  Άννα Γραμματέας, Χατζόγλου  Δέσποινα Ταμίας, Τικόπουλος  Γιώργος Μέλος, Κολυδά  Άννα Μέλος, Αχλάδης Χρυσοβαλάντης –Δημήτρης Μέλος.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.