Φίλες και φίλοι Ανδριώτες

Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την προτίμηση σας.
Με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές και με εκλέξατε σύμβουλο στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Κατά την διάρκεια τις θητείας μου θα καταβάλω κάθε προσπάθεια ώστε να δικαιώσω την επιλογή και την απόφαση σας.
Η αυτοδιοικητική περίοδος που μόλις ξεκίνησε σίγουρα δεν είναι η ευκολότερη λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βρίσκεται η πατρίδα μας. Είναι ευνόητο όμως ότι η στείρα αντιπολίτευση δεν ωφελεί κανέναν. Κατά την άποψη μου  απαιτείται καθημερινός και ψύχραιμος έλεγχος των αποφάσεων της διοίκησης καθώς και ρεαλιστικές αντιπροτάσεις στην ασκούμενη πολιτική.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθώ βασιζόμενος  πάντα στην συμπαράσταση σας, την συνεργασία και την συχνή επικοινωνία μαζί μεταξύ  σας.

Σας προσκαλώ σε κέρασμα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο Cocomero café bar στο Μπατσί.

Με εκτίμηση

Δημήτρης
Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.