Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω, όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και μου χάρισαν την ψήφο τους. Που δεν με χαρακτήρισαν «ανάπηρη» για να αμαυρώσουν, μ’ αυτόν τον ανίερο τρόπο, τον συνδυασμό του Θ. Σουσούδη και την προσπάθειά μου, να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, στον ιερό σκοπό της δημιουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νησί μας. Θα ήθελα επίσης, να τονίσω, ότι η αναπηρία του σώματος, είναι κατά πολύ ελαφρύτερη, από αυτήν της ψυχής και του πνεύματος.

Και θα ήθελα ακόμη, να συγχαρώ τον κύριο Γλυνό και τον συνδυασμό του, για την επιτυχία του στις εκλογές, με την ευχή να προσπαθήσει για την αναγέννηση της Άνδρου μας και το γενικό καλό των κατοίκων της.

Ιωάννα Λεβαντή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.